Titan Quest: Immortal Throne

A Titan Quest érdekessége, hogy szakít az eddigi RPG-kben megszokott fantasy környezettel: a kiegészítő szintén az ókorban játszódik majd.

Júliusban érkezik Switchre a Titan Quest

Noha a PS4-es és Xbox One-os változat már március óta elérhető, a Titan Quest Switch-portján még tovább dolgozott a fejlesztő. Most már tudjuk, hogy a hibridkonzolra július végén fut be a klasszikus akció-RPG.

PS4-re és Xbox One-ra is befutott a Titan Quest

Csaknem 12 év PC-s pályafutás után konzolokra is megérkezett az Iron Lore akció-RPG-je. Az átdolgozott textúráknak hála a látványon is sikerült javítani, tartalmilag pedig a teljes kiadással van dolgunk.

Konzolokra is megjelenik a Titan Quest

Úgy tűnik, a THQ Nordic lát még potenciált a 2006-ban megjelent Titan Questben, a játékhoz ugyanis nemrég megjelent egy új kiegészítő, jövőre pedig konzolos változatokat is kap majd.

Tíz év után kiegészült a Titan Quest

Tizenegy éve jelent meg az Iron Lore nagy sikerű akció-RPG-je, majd egy évvel később az első és egyetlen expanziója. A játék jogai később a THQ Nordichoz kerültek, amely még lát fantáziát a játékban. Már elérhető az új DLC.

Megérkezett a Titan Quest - Anniversary Edition

Idén ünnepli tizedik születésnapját a Titan Quest, így a THQ Nordic időszerűnek látta kiadni a Titan Quest - Anniversary Editiont, ami egyszerre tartalmazza a Titan Questet és a Titan Quest: Immortal Throne-t is.

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.

Kingdoms of Amalur miatt nincs Titan Quest II

A Kingdoms of Amalur teszünkben már alaposan kiveséztük, hogyan is állt össze ez a játék - hiszen a történet eléggé érdekes. Kiderült azonban, hogy már a játék megjelenése előtti időszakra is jutott dráma elég; például ezért nem készült el a Titan Quest II.

Új játékon dolgoznak a Titan Quest alkotói

Már több, mint egy éve bezárt a Titan Quest játékokat fejlesztő Iron Lore, azonban a srácokról nem sokat hallottunk azóta. Most új csapattal, új játékon dolgoznak.

Bezártak a Titan Quest fejlesztői

Befejezték a legújabb Warhammer 40.000: Dawn of War kiegészítő fejlesztését, s bejelentették az Iron Lore munkatársai, hogy cégük megszűnik.

GDC 2007: Az első adag screenshot

230 friss kép érkezett ma este. Van itt Battlefield, Bioshock, Crysis, Ghost Recon, Mass Effect, PGR4, Skate, STALKER, Star Wars, Transformers, meg minden más!