E3 2018: Days Gone - tíz perc fegyverropogás

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 13.
  • Videó
Link másolása
A Bend Studios illetékesei nem jöttek üres kézzel a Sony E3-as műsorába a múlt éjjel. Egy komplett küldetést nézhetünk végig a Days Gone-ból, a módszerekkel nem finomkodtak a srácok, végiglövöldözik az egész missziót.

Hősünk ezúttal fegyverrel vágja át magát az ellenségen, hogy végre megtalálja motorját. Lehetséges megfontoltan, lopakodva is nekivágni a küldetésnek, de most inkább az akciót választották.

A zombik, azaz a freakerek nem élőhalottak, csupán fertőzött emberek, akiknek szükségleteik vannak. A fészküket meg kell tisztítanod, ha gyorsutazási pontot akarsz létrehozni magadnak. A freakereket az ellenség ellen is bevetheted, ha el tudod őket terelni.

Minden épületbe bemehetünk töltés nélkül, motorunkat testreszabhatjuk. Ha megszorulnánk, irány egy kereskedő, ám arra figyelj, hogy csak akkor üzletel veled, ha megbízik benned.

A Days Gone február 22-én kerül a boltokba.

21.
21.
McDuff
Hallod, nincs kint egy kép a f. szodról a profilodnál... Sztem lány vagy. Azt mondod hogy nem az vagy? Ennek a lódításnak már földig ér a szakálla.
KB ezt a szintet ütötte meg a szánalmas szöveged. Mivel bizonyítsam szted? Hívjalak fel és meséljem el szóról szóra miről szólt? Vagy haverom PS4-n amit kölcsön kaptam arra a pár napra be kellett volna regelnem egy profilt aztán ide is felvenni hogy te évekkel később meglesd? Tán kötelező volt? Kötelezett rá a Sony az EULA-ban csak nem vettem észre? Miért hazudnék? Hogy jobb színben tüntessem fel magam előtted avagy fordítva? Nem érsz te annyit...és ez mindenkire vonatkozik. Szopkodjátok fel a Last of us 2-töket, emeljetek szobrot neki, én meg addig kíváncsian várom a többi Sony-n mutatott ígéretesebb címeket amiket így vagy úgy de szintén végig tolok majd. Persze látom már hogy a Sony fanboyok szemében ha gamerként végigtolom a játékaikat amik érdekelnek, a szemükben akkor is csak egy mocskos xbox-s leszek, mert a profilomnál éppen csak a gamertagem van megadva. Gondolom akkor lennék egyenrangú, ha a boxom eladnám, vennék egy PS-t és egésznap dícsérném a Sony összes exkluzívját minden fórumon. Vagy ezekután már PS közelébe se engednétek? Így nem vagyok rá méltó?
20.
20.
madSci
#14: De azt azért te is tudod, hogy azok 99%-a, akik ezt a műsort tolják, miért csinálják, és honnan jönnek. Ennyire csak nem vagyunk naivak. Azért, ha őszinték vagyunk, mindannyian tudjuk, igaz? (Most a Last of us-os altémáról beszélek.)
19.
19.
madSci
#11: Nem hiszem el, hogy még mindig vannak, akik elsütik a kölcsönkapott PS-t, vagy a havernál játszottam vele dumát. Ennek a lódításnak már földig ér a szakálla.
18.
18.
Őrnagy
Ööö, ebben a játékban mi is eddig az eredeti ötlet? A motor egyedül.
Persze, remélem, hogy jó lesz, de szerintem, ha pl a FC5-ben a szektásokat zombikra cseréljük, és az fps nézetet tps-re, akkor megkapjuk ezt a játékot.
Talán, ha a mesterséges intelligencia kiemelkedő, akkor kicsit a game is kiemelkedik a tömegből.
5.
5.
djdonci02
Teljesen ugyan ez a videó volt kint pár hete ugyanezzel a mozgással. "LIVE" :D
1.
1.
McDuff
Wat? A kedves cikkíró nem látta a videót? :D valahogy nem egyezik a térkép a tájjal...pont hogy a lopakodást választja :P meg nem a motorjáért megy hanem egy random motor benzin pumpája kell neki.
Számomra amúgy (egyelőre, a látottak alapján) még ez is jobban várósabb, mint az agyon ajnározott Last of Us 2.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...