E3 2018: Saját karakterünk lesz a Nioh 2-ben

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 13.
  • Hír
Link másolása
A Koei Tecmo új információkat tárt fel a Nioh folytatásáról a Sony E3-as streamjében. Minden játékos megalkothatja saját karakterét, azaz Williamnek búcsút intünk. Lesz egy ingyenes demó, és az RPG-elemek is fejlődnek.

A rendező, Fumihiko Yasuda szerint a Nioh 2 fejlesztésének alapelve, hogy többet nyújtson az első résznél, természetes fejlődést mutasson. Ennek ellenére nem kell drámai változásokra gondolni, a csapat nagyon elégedett volt az előddel is, de vannak olyan dolgok, amiket anno nem tudtak megvalósítani.

A Nioh egy igazi akció-RPG volt, de a szerepjátékos oldal egyensúlya nem volt az igazi. Ezen mindenképpen javítani akarnak. A történet az első részhez kötődik, viszont időben előtte járunk. Számos utalás lesz William kalandjára, ugyanakkor azok is élvezni fogják a folytatást, akik nem játszottak vele.

Az első és legfontosabb rajongói kérésnek eleget téve a karakterszerkesztő is bekerül a Nioh 2-be. Itt készítheted el, majd szabhatod testre saját harcosodat, beleértve a nemet és a rasszt is. Ahogy az már az első trailerből leszűrhető, főhősünknek yokai-képességei vannak, ami alaposan megkavarja a harcrendszert.

Yasuda szeretne megfelelni a rajongóknak, ezért a megjelenés előtt egy ingyenes demót adnak ki, pont úgy, ahogy a Nioh esetében. A játékosok visszajelzései alapján alakítják tovább a játékot.

A Team Ninja tehát alaposan kitesz magáért a Nioh 2 kapcsán. A játék egyelőre PS4-re van bejelentve, de nem zárható ki a PC-s verzió sem.

2.
2.
Bnecne
Remélem is,hogy jön majd PC-re is.
A sony konferenciáról várom PC-re:
-RE2 remastered-et(ami úgy jön is)
-A Remedy új játékát
-Illetve lehet hogy jön a Death Stranding is (elég erős pletykák vannak,hogy csak adott ideig marad exkluzív, szerintem Kojima túl sok pénzbe volt aztán azért döntöttek az időszakos exkluzívtás mellet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...