Nioh 2 PC, PS4, PS5

Visszatér a feudális Japánban játszódó akció-szerepjáték.

Túl a 7 millión a Nioh-franchise

A Team Ninja csapata bizonyára pezsgőzhet, hiszen a Nioh első és második része már több mint 7 millió példányban kelt el.

Frissítve: Naná, hogy kiszivárogtak a PlayStation Plus Essential novemberi játékai!

Ahogy az lenni szokott, most is idő előtt szivárogtak ki a PlayStation Plus Essential-szintjének ajándékai, lássuk, mire számíthatunk legközelebb!

Nem sok esély van rá, hogy Xboxra költöznek a Nioh-játékok

Noha a Team Ninja következő fejlesztése még a Game Pass kínálatába is bekerül, arra nem sok esélyt lát a csapat, hogy a Nioh-játékok eljutnak Xboxra.

Két és fél millió eladott példánynál jár a Nioh 2

Lassan két éve már, hogy a Team Ninja piacra dobta a Nioh második részét, de a csapat bejelentése szerint még mindig van rá kereslet. Az új helyzetjelentés ráadásul az egész franchise ötödik születésnapjának apropójából érkezett.

Íme, a 2021-es Steam Awards nyertesei

A Steam tavaly is megkérte felhasználóit, hogy szavazzák meg, szerintük melyek voltak az év legjobb játékai – a felhasználók pedig így is tettek. Lássuk hát 2021 legjobb alkotásait!

A Team Ninjánál folytatja a Bloodborne producere

Masaaki Yamagiwa még februárban hagyta el a Sonyt, a minap pedig azt is megtudtuk, hogy hová igazolt: a jövőben a Nioh-t és a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origint is jegyző Team Ninjánál folytatja a karrierjét.

Cowboyok és istenek a júliusi PlayStation Now-ban

Örülhetnek a kiadós single player játékok szerelmesei, ha hozzáférnek a PlayStation Now-hoz, a szolgáltatás ugyanis illusztris játékcsomaggal készül júliusban, melyek között megtaláljuk a Red Dead Redemption II-t és a God of Wart is.

Átlépték az 5 milliót a Nioh-széria eladásai

Jelentős mérföldkőhöz érkeztek a Team Ninja alkotásai, hiszen míg a Nioh 2-ből egy év alatt több mint kétmillió példány talált gazdára, addig a teljes széria eladásai nemrég átlépték az ötmilliós álomhatárt.

Újabb játékok támogatják a DLSS technológiát

A megfelelő hardver kíséretében most már a Mount & Blade II: Bannerlord és a Nioh 2 PC-s változatát is játszhatjuk a DLSS technológiát bekapcsolva, aminek a jótékony hatása, hogy minimális képminőség-romlás mellett jelentősen megugrik a framerate.

Nioh Collection teszt

Valahol, a szívem legeslegmélyén mindig is úgy éreztem, hogy ügyetlen lennék szamurájnak. Miközben telepítettem PS5-ön a Nioh mindkét részét, reméltem, hogy valami változni fog. De végül sajnos nem változott semmi sem.