E3 2018: FIFA 19 - Switchen végre haverokkal is

  • Írta: szlav
  • 2018. június 13.
  • Hír
Link másolása
A FIFA 18 Nintendo Switch-es verziója valami egészen érthetetlen módon nem támogatta a barátok közti online játékot. Az idei felvonásban az EA kiköszörülte ezt a mellélövést, így már nemcsak idegenekkel rúghatjuk majd a bőrt.

Szinte minden elképzelhető platformra megjelenik majd a FIFA 19, s ezúttal a switches játékosok sem járnak pórul. A széria előző évi kiadása egy jókora ziccert hagyott ki a Nintendo konzolján, ugyanis hiába szerettünk volna a barátaikkal lezavarni egy-két online meccset, erre egész egyszerűen nem volt lehetőség.

Az Electronic Arts szerencsére nem követi el ezt a hibát idén is, ezúttal bátran meghívhatjuk barátainkat egy kis focira. Ha él bennetek a versenyszellem, akkor idén akár ötmeccses szezonokat is lezavarhattok egymás közt mind FIFA, mind pedig FIFA Ultimate Team módokban.

Apropó, játékmódok: a Switch-verzióból sem marad ki az UEFA Champions League-mód, tehát akár a buszon ülve is lezavarhatjuk majd a Bajnokok Ligáját. Nem hiányzik majd természetesen a már jól megszokott karriermód sem, ha pedig egy igazi álomcsapatot szeretnénk összeverbuválni, akkor irány az Ultimate Team.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...