E3 2018: Control - 8 perc a Remedy új játékával

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 14.
  • Videó
Ugyan a Sony-konferencián mutatkozott be a Remedy vadonatúj játéka, de az 505 Games finanszírozásában készülő lövölde multiplatform címként jelenik majd meg, a tervek szerint valamikor jövőre.

A Sony konferenciáján bemutatott 505 Games és Remedy közös projektje, a Control egy külső nézetes, természetfeletti akció-kalandjáték lesz, amiről a korábbi, nyomokban gameplayt is tartalmazó előzetes után nyolc percnyi játékmenet-bemutatót is tudunk már mutatni.

A játék egy folyamatosan változó világban játszódik, ahol a valóság mindig valamilyen megmagyarázhatatlan furcsasággal elegyedik majd. A helyszín New York lesz, ahol a titokzatos ügynököt, Jesse Fadent alakítjuk majd, akinek feltett szándéka, hogy visszaveszi a Control irányítását.

A játékot a Northlight engine hajtja, játékmenetét tekintve pedig történetközpontú lesz, de a kötöttségek ellenére lesz benne némi sandbox stílus is. 

A Quantum Breakből nagykanállal merítő Control megjelenése valamikor jövőre lesz esedékes, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

8.
TheFlash
#7: miért, az eddigi játékuk nem ilyen volt MIND az Alan Wake kivételével ? *
4.
crytek
Nagyon tetszik bár Alan Wake 2-nek sokkal többen örültek volna.
3.
Slik
#1: ne sajnald... 3 ora eleg primitiv lovoldozesbol es uncsi kepesseg nyomkodasbol all
a tobbit meg rosszul rendezett bena atvezeto sorozattal van megtomve
2.
Macifasz
Jónak tűnik. Ugyan mind hangulatban, atmoszférában és látványban rohadtul olyan érzetet kell, mintha a Quantum Break egy spin-off sztorija lenne (még a főszereplő csaj is ugyan az), de mivel én csíptem azt is, így ennek csak örülök. :-) Arra leszek kíváncsi, hogy ez is a QB-hez hasonló, élőszereplős-sorozatos megoldással operál majd, vagy ezt itt teljesen kihagyják.
1.
PaprikaJancsi
A Quantum Breaker sajna mai napig nem pótoltam még be, pedig már itt lenne az ideje.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...