E3 2018: PS VR-ra jön az Astro Bot: Rescue Mission

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Saját játékot kap a Playroom VR aranyos robotja. Az Astro Bot: Rescue Mission egy hamisítatlan platformjáték lesz PlayStation VR-ra a nívós Japan Studio tolmácsolásában. Eltűnt legénységünk nyomába eredünk egy rejtélyes világban.

A Playroom VR Robot Rescure minijátékából nőtte ki magát az Astro Bot: Rescue Mission, amely hűen idézi Super Mario 3D-s kalandjait. A kizárólag PlayStation VR-ra készülő címet a Japan Studio készíti, így a minőséggel tuti nem lesz gond.

Astro Bot nagy bajban van: legénysége öt bolygón rekedt szétszóródva, ránk hárul a feladat, hogy megmentsük az embereinket. Minden egyes planéta más és más hangulattal bír, 26 pályán keresztül ugrándozhatunk és verekedhetünk, és minden világ végén egy fifikás főellenség vár ránk.

A Mosshoz hasonlóan forgathatjuk a 3D-s teret, minden egyes pályán nyolc robotot kutathatunk fel. Lelőhelyük nem mindig egyértelmű, de ha meghallgatod segélykérő adásukat, a nyomukra bukkanhatsz.

Vannak itt gyűjthető érmék, és a DualShock 4 mozgásérzékelős képességét kihasználva interakcióba léphetsz Astro Bottal és segítheted őt. Például shurikeneket dobálhatsz a touchpad segítségével, vagy platformokat készíthetsz elő hősöd számára.

A játék körülbelül 8-10 órányi tartalmat kínál, beleértve a fő szinteket, az extra challenge-pályákat és a sandbox területek megtisztítását is.

A premier dátuma még nem ismert.

3.
3.
zozo76hun
#2: eddig is lehetett latni hogy a hatterben van a psvr. anno a nagy oruletben amig a hype tartott azt hittem majd szinte minden game fut vr modban is, hat nem igy lett. most az a trend hogy KULON game jelenik meg ra, ami raadasul rendszerint csak a vr mod miatt lenne jo, magaban (vr nelkul) mar a franc sem jatszana vele.

ezert nem vettem en sem...
2.
2.
szinkron
Csak most tudatosult bennem, hogy az E3-on szinte semmi VR nem volt. Szóval akkor mondhatjuk, hogy annak annyi. Akik meg horror áron megvették jól át lettek verve.
1.
1.
Batman
Nem akarok undokoskodni, de ez az E3 valami hihetetlenül ergya.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...