Astro Bot: Rescue Mission PS4

Eltűnt legénységünk után kutatunk a Playroom VR-ból ismerős aranyos robottal.

Önálló stúdió lett az Astro's Playroom csapata

Az Astro's Playroom és az Astro Bot: Rescue Mission fejlesztőcsapata, a Team Asobi eddig a SIE Japan Studio különítményeként készítette a játékait, most azonban önálló fejlesztőstúdió vált belőlük.

Már tölthetőek a Play at Home új ajándékjátékai

Amennyiben esetleg valaki elfelejtette volna, akkor most szólunk, hogy már reggel óta tölthető a Play at Home kezdeményezésben helyet foglaló kilenc indie játék PlayStation 4-re és PlayStation 5-re egyaránt.

Ingyenes lesz a Horizon Zero Dawn a jövő hónapban

Nem lassít a Sony a Play at Home kezdeményezését illetően, hiszen a következő hónapban nemcsak a Horzion Zero Dawn: Complete Editiont adja majd ingyen a PlayStation-tulajoknak, de mellé csomagol még kilenc kisebb címet is.

Újabb óriáscsomagban a PS VR

A karácsonyra készülve egy újabb PlayStation VR-os óriáscsomagot dobott piacra a Sony. A teljes felszerelést tartalmazó dobozban egyből öt játékot találunk, köztük pedig akad egy-két kihagyhatatlan darab is.

TGA 2018: A God of War lett az év játéka

A nagy hírkavalkád végén emlékezzünk meg a nyertes videojátékokról is, hiszem mégiscsak egy díjátadóról van szó. Az év játéka a God of War lett, amely megelőzte a Red Dead Redemption 2-t is. A TGA nagy vesztese a Spider-Man.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erősen indul az október, csak úgy záporoznak majd a jobbnál jobb megjelenések! Lóháton megyünk Görögországba, négy keréken Nagy-Britanniába, és a jó öreg Mega Man is visszatér majd.

Megvan az Astro Bot: Rescue Mission dátuma

Az E3-on bemutatkozott PlayStation VR-exkluzív címben egy barátságos robotot irányítunk. A platformelemek és a fejtörők sem hiányozhatnak az Astro Bot: Rescue Missionből, amely most napra pontos dátumot kapott.

E3 2018: PS VR-ra jön az Astro Bot: Rescue Mission

Saját játékot kap a Playroom VR aranyos robotja. Az Astro Bot: Rescue Mission egy hamisítatlan platformjáték lesz PlayStation VR-ra a nívós Japan Studio tolmácsolásában. Eltűnt legénységünk nyomába eredünk egy rejtélyes világban.