Búcsút inthetünk a PUBG térképválasztójának

  • Írta: szlav
  • 2018. június 15.
  • Hír
Link másolása
Jövő héten élesedik a PlayerUnknown's Battlegrounds harmadik pályája, a Sanhok, ezzel együtt azonban megváltozik a matchmaking is. Annak érdekében, hogy ne tagozódjon a játékosbázis, megszűnik a meccs előtti térképválasztás lehetősége.

Június 22-én érkezik a PlayerUnknown's Battlegrounds harmadik pályája. A Sanhok névre hallgató trópusi térkép PC-n debütál majd először, az Xbox One-osoknak nyár végéig várniuk kell majd. A premier azonban egy jókora hátulütővel érkezik, a Bluehole ugyanis ezzel együtt eltávolítja a meccs előtti mapválasztás lehetőségét is.

Ha nem vagytok oda Erangelért vagy Miramarért, akkor elég kellemetlen hír ez számotokra, hiszen jövő héttől a PUBG csapata egész egyszerűen elveszi majd a vétózás lehetőségét. A döntés okát egy steames blogposztban magyarázták el. A fejlesztők meglátása szerint a játék matchmakingjére negatívan hatna, ha a játékosokat több térkép közt osztanák fel.

"Ha a játékban résztvevő játékosok táborát további kisebb szekciókra osztjuk, az idővel szinte lehetetlenné teszi majd, hogy egy tisztességes meccset összerakjunk" - fejtették ki a fent említett posztban.

Ettől függetlenül a játék fejlesztői tisztában vannak azzal, hogy az új térkép megjelenésekor minden játékos ki szeretné majd próbálni azt, így a premierkor háron ideiglenes matchmaking opciót kapunk majd: az első opció kizárólag Sanhokra dob majd be, míg a második opció a jól megszokott Erangelt és Miramart tartalmazza majd. A harmadik lehetőség lesz az, ami majd véglegesen megmarad a játékban - itt egyforma eséllyel dob majd be minket a játék a három map bármelyikére.

11.
11.
KőbányaKispest
Mert abba a k.rva Fortintbe hány pálya van? 1. Nincs választási lehetőség. Gondolom ennek példáját követik.

Pláne most jött a H1Z1 is a nyakukra. Gondolnak a jövőre.
10.
10.
Flash Gaming
Ez baromság......van elég játékos így is......bár tényleg kicsit érthető, mert nagyon sokan oda mennénk most az új mapra....de akkor is.....nem örülök a hírnek.
9.
9.
mestermagyar
#8: Miért? Ez alapján a hír alapján még lehet mapet választani.

1 milla játékos van átlagban. Úgy vagyok vele hogy ez nem egy legendás videoklip megfelelője a játékiparban, hanem egy gangam style-é. Gyorsan jön, gyorsan megy. Nyugi, 250000 alá nem fog esni sztem még évekig. Az már Battlefield és COD kategória amúgyis.
8.
8.
markoci555
#7: rengetegen csinálják, akár 10x egymás után, mert sok emberről tudok aki rühelli a sivatagost


kíváncsi vagyok meddig fog lesüllyedni a játékosszám, mert egy ilyen frissítés pont ezt eredményezi, új térkép ide vagy oda
7.
7.
mestermagyar
#5: Ha valami rosszabb annál hogy nem ezt a pályát preferálod, az az amikor újra be kell menned matchmakingen keresztül amíg azt nem dobja ki amit akarsz. Senki nem fogja ezt csinálni
6.
6.
mestermagyar
#3: Mit érnek vele? Nem tudnak érvelni ellenünk mert itt továbbra is a játékos szabadságának a további korlátozása a fő baj.

Ha megnézitek jobban, ez kb olyan hír, mintha a befektetőknek szólt volna. "A pályába ölt költség meg fogja érni, a játékosoknak mindenképpen kell majd tolnia és nem lesz opt out".
5.
5.
Grabowsky30+
Ezt úgyis megoldják a játékosok, ha a nem kívánt térkép jön akkor kilép egyszerűen aztán kész!
3.
3.
Nando
Azt azért ne felejtsétek el, hogy nektek véleményetek van, nekik meg kismillió statisztikai adatok.
Az tény, hogy ez nem jó hír, remélem a mobile verziót ez elkerüli. :)
2.
2.
petymeg2033
Átlag 1millió játékos minden adott időpillanatban, és komolyan be akarják adni, hogy nem működne a matchmaking választható térképekkel?! Ezzel próbálkoztak a 2. térkép bevezetésekor is. Akkor pláne nem volt igaz, de véleményem szerint 10-15 térképig bullshit az egész, ha fennmarad az érdeklődés.
1.
1.
mestermagyar
Én még mindig szerverválasztós, moddolható játékokkal vagyok körülvéve, elszállt felettem ez idő emberek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...