E3 2018: Több PS4-exkluzív játék is készül

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 15.
  • Hír
Az idei E3 Sony-konferenciája hagyhatott némi hiányérzetet a rajongókban, de Shuhei Yoshida egy interjúban elárulta, bőven van még a tarsolyukban olyan játék, ami kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni.

A rajongók hajlamosak elfelejteni, hogy az E3 mellett a Sony idén még jó eséllyel ott lesz a Paris Game Weeken, illetve az év végén ismét megtartják a PlayStation Experience-et. Mindkét esemény olyan, ahol számíthatunk majd különböző PS4-bejelentésekre, így nem csoda, hogy a Sony nem az E3-on lőtte el összes puskaporát.

Erre utal Shuhei Yoshida, a SIE Worldwide Studios elnökének kijelentése is, a Sony vezére ugyanis elmondta, hogy több olyan játék is fejlesztés alatt áll, ami kizárólag PlayStation 4-re készül, így hiába pletykálják egy ideje, hogy közeledik a generációváltás, valójában rengeteg játék érkezik még erre a kurrens konzolokra.

17.
frankdelgado
#16: Màr annyira megteltél a hülyeséggel, h azt sem tudod miket írsz. Konzolgeneràciót nem lehet megnyerni, edetleg konzolhàborút v versenyt. A generàció max uralhatja a bàlvànyod. Az meg h személyes sikerként könyveled el ezt, az meg màr beteges.
16.
kamgecam
ENNYI! Így kell fölényessen megnyerni egy konzolgenerációt. Ami a legszebb az egészben már a megjelenés ps4, xboxone, első évében sejtettem ezt a két cég üzletpolitikájából következtetve. Na jó a nagyképű vállveregetés sok volt Kam. :D
15.
xSHx
Semmi esély rá, de jó eljátszani a gondolattal. Szívesen hallanám mint bejelentés, h a Sony megveszi a Dead Space jogait és csinál egy fasza kis story orientált új részt vagy remake et. Hamár az EA nem akar vele semmit sem kezdeni.
14.
GAMEROD
#13: Mi ebben az érdekes? Az ipar minden szegletében így van, hogy miután megjelenik valami, már dolgoznak a következő generáción, és nem ülnek le a babérjaikra, mert akkor a mérnökök nem kapnának miért fizetést.
13.
NemecsekErno
Az a legjobb a hírben, hogy akkor a tavaly vett PS4Pro-m ezek szerint még egy darabig nem lesz idejétmúlt.
Valahogy az a “10 évenkénti generációváltás” mintha az elmúlt években felgyorsult volna.

Nevetséges, hogy az XBX most jött ki meg nemrég, de a MS meg bejelentette az E3-n, hogy már a következő generáción dolgozik.
Egyszeri ember olyankor elgondolkodik, hogy talán mert a mostanival baj van?

Ennyire egy generáció elején nem szokás bejelenteni az újakat, hacsak nem az eladásaikat akarják rontani.

Nintendóéknál sem hallani a Switch 2.0-ról, pedig volna mit kijavítani, és biztos is dolgoznak rajta gőzerővel.
12.
GAMEROD
Ha normális exkluzívok lesznek akkor jöhetnek, mint pl. a Heavy Rain vagy a Beyond. A láttunk már ilyet, csak más címmel kategória nem érdekel.
11.
PaprikaJancsi
#10: Mindkettőről csak annyit tudni sajna, hogy 2018, de simán benne van, hogy csúsztatják. :/
10.
Darksiders84
#8: És tényleg volt róla szó teljesen elfelejtettem fene a pofájukat. A megjelenése létezik hogy augusztus vagy rosszul emlékszem vagy még nem volt dátum?
9.
kexiaxel
Sonyban nem fogunk csalódni ;)
8.
PaprikaJancsi
#4: Mondták hogy nem lesznek kint mert Vb-t nézik.
6.
KRAT0S
#4: A Darksiders 3-at én is hiányolom.
5.
Slik
igy is vagy 15 jatekot kell megvennem, hogy beerjem a lemaradasom... nehez lesz ilyen kijelentesek mellett
4.
Darksiders84
Nagyon jó lesz mire költeni szinte egyfolytába a pénzt.
Viszont ami engem érdekelne kimaradt a Darksiders 3 és a Biomutant vagy várható még esetleg? Főleg a D3 érdekes mivel elvileg idei megjelenés de ha nem mutógatják akkor sajna csúszik.
3.
Aang
Ha igaz az, hogy 2021 márciusa vagy decembere körül jön a ps5, akkor még rengeteg címet kaphatunk ps4-re!
2.
Oldman
Màr csak sok-sok pìz kell hozzà. :)
1.
Dem Lac
Mondjuk ezt gondolni lehetett de megerősítve mégis más.
Szuper! mumm pezsgő meg minden...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...