E3 2018: Jöhet még egy kis Spider-Man gameplay?

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 16.
  • Videó
Link másolása
Az Insomniac Spider-Manjét már láttuk mozgásban az idei E3-on, de nem eleget! Most itt egy újabb felvétel, amely a város felfedezését mutatja be, kötöttségek nélkül. Jó egy időre elszakadni a főmisszióktól.

A Sony E3-as konferenciáján bemutatott videó a főellenségekkel vívott harcra összpontosított, majd Peter Parker Shockerrel is összecsapott. De mi a helyzet akkor, ha csak céltalanul bolyonganánk a városban, apró-cseprő nézeteltérésekbe keveredve, azokon segítve, akiknek tényleg szüksége van rá?

A Spider-Man igazi sandbox anyag, amely megadja a felfedezés szabadságát. A legfrissebb 22 perces videó ezt a tényt hivatott alátámasztani.

A játék szeptember 7-én érkezik PS4-re.

19.
19.
Effecta
#18: Na jó a lebegés nekem is szemet szúr, az esést lehet orvosolják. A harcművészete az laza akrobatika és a veszély előre felismerése/kezelése. Pókember minden sztoriban jó harcos, ebbe nem tudok belekötni. A lebegést lehet orvosolják, az esés meg lehet mondjuk nehezebb szinten jön elő. A megjelenésig van még több, mint 2,5 hónap+day one patch+foltozgatás az elkövetkező hónapokban.
18.
18.
Sandic1994
#17: Nyilván legyen akció játék. Másképp fogalmazok. Azt még elnézem, hogy a bunyók alapján az összes létező harcművészetben a legmagasabb szinten van, de ha felugrik a levegőbe, és hosszú másodperceket ott tölt mire talajt ér (anélkül, hogy használná a pókfonalát) vagy 10-15 emelet magasságból leugrik (szintén pókfonál nélkül), és még csak nem is csökken az életerő csíkja, számomra egy kicsit már sok. Szuperhős ide vagy oda, a fizika rá is vonatkozik.
17.
17.
Effecta
#16: Inkább legyen akció egy póki játék mint egy telltale dráma.
16.
16.
Sandic1994
Nem tudom, szerintem is kicsit túl van tolva benne az akció. Nekem még a klasszikus történet van meg, amikor Peter Parker a Pókember, nem pedig Bruce Lee.
Jól néz ki a játék, de összességében nekem is kihagyós lesz. Más játékba fektetem majd az árát.
13.
13.
Mr.Dead
#12: Itt a másik hiphiphurrá
12.
12.
kamgecam
8.
8.
Juha
Amúgy Pókembernek van jogsija, vagy Parkernek? Egyszersem láttam vezetni, de egy maszkos igazoltatásra kíváncsi lennék.
7.
7.
Mr.Dead
#6: Egek, csak erre mondta, hogy átlagos( sőt szerintem jobbnak mondta mint átlagos), nem szarozta a többi Sony játékot. Istenen, titeket fizet valaki, hogy harapjatok mindenre ani nem dicséri az egekig a PS-t?
3.
3.
Flash Gaming
Nem annyira csipázom a szuperhős játékokat, de ez eléggé bejön eddig. :D
1.
1.
Blueberry
Csak engem idegeit,hogy végig dumálják az egészet? +még bénák is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...