Forza Horizon 4 - így működnek az évszakok

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 18.
  • Videó
Link másolása
Az idei E3-on mutatkozott be a Forza Horizon negyedik felvonása, amiben ezúttal Nagy-Britannia legszebb vidékein versenghetünk majd. A készítők most a negyedik rész legfőbb újdonságáról mesélnek részletesebben.

A Forza Horizon 4-ben ugyanis dinamikusan változó évszakok lesznek, amelyek a teljes játékélményt is befolyásolni fogják, azaz minden új évszakban új kihívások, nyeremények és Forzathon-újdonságok érkeznek - azaz nem lesz két ugyanolyan tél.

A játék október 2-án érkezik PC-re és Xbox One-ra. Ha előrendeled az Ultimate Editiont, négy nappal korábban csaphatsz le rá, valamint a két kiegészítő, a Car Pass és a VIP-tagság is a tiéd lehet.

13.
13.
m3gtr
Az évszakokkal nem lehetett sok gondjuk, Angliában csak kettő van, tavasz és ősz.
12.
12.
Unknown
Itt van még némi információ: https://www.google.com/amp/s/www.carthrottle.com/post/amp/7-things-we-know-about-forza-horizon-4-so-far/

Kifejezetten az 5. pont tetszik. Plussz lesznek benne roadworks-ök és kátyúk is! :D
11.
11.
Unknown
#10: Hát vannak benne király dolgok, de azért ez a kijelentés nem teljesen helytálló. Bár közel sem olyan szar mint amilyennek a sajtó beállítja.
10.
10.
Anti4730
9.
9.
delphijos
Én is nagyon kiváncsi vagyok. Nekem az 3 grafikai szempontból jobban tetszik mint Forza 7. ( összhatás van ) , az arcade jelleg is közelebb áll hozzám. Azért ebből annyit azért lehetne finomítani, hogy az már tényleg nem életszerű hogy egy alacsony sportautóval árko-bokron lehet száguldani gyakorlatilag ugyanúgy mint betonúton. Persze ettől még imádom :)
8.
8.
Aanash
Most vettem meg a Forza Horizon 3-at, hát ami abban van hova tudják mèg fokozni lövèsem sincs. A 2 is meg fogott azonnal, a 3 is. Ez az èvszak változás hatalmas ötlet szerintem. Kiváncsian várom.
7.
7.
Grota
#6: Ez tény, meg az is, hogy nem titkolt céljuk, hogy összehozzák a két platformon játszókat. Én vezetni jobban szeretek Controllerrel mint billentyűzettel, igaz a kormányt még nem próbáltam :D
6.
6.
Krekk
#5: Szomorú lennék, ha csak PC-n lenne manuális évszakváltás, Xbox-on pedig nem. Azért a Forza, illetve a Horizon sorozat mégis Xbox-on van igazán otthon:)
5.
5.
Grota
#4: Nem lennék meglepve, ha lehetne manuálisan is váltani őket....de vajon akkor is választhatok-e ha xbox one s-en játszom, nem PC-n? :O
4.
4.
Krekk
#2: A grafika rád lesz bízva: vagy #amiacsövönkifér grafika 30 fps mellett vagy stabil 60 fps a szépség egy részének feláldozásával.
Én nagyon kíváncsi vagyok rá, bár tény, hogy a 3 annyira király lett, hogy ezt nehéz lesz fokozni. Mondjuk akik jobban szeretik a borongósabb tájakat, mint a napsütéses, egzotikus helyszíneket, ők inkább megtalálják a számításukat majd a 4. részben.
Az évszakozás jópofa ötlet, így majdhogynem 4 "pályát" kapunk. Örülnék neki, ha lehetne manuálisan is váltani az évszakok között offline módban.
3.
3.
TheOneWhoKnocks
Gondolom a játék nem lesz rosszabb, mint az előző, nekem a helyszínnel van egy kis bajom. Imádtam az eddigi horizonok fesztiválos, nyaralós hangulatát, attól tartok ez Britanniában nem lesz elég meghatározó. Valószínűleg meg sem venném, de szerencsére jön gamepassel.
2.
2.
Grota
Én attól tartok, a játék nem lesz osztatlan siker. A beígért stabil 60 fps miatt majdnem biztosan a látványban bizonyos dolgokat el kellett csalni, a térkép ugyanakkora lesz, mint a 3-ban, a látott videók alapján a játékélmény nagyon hasonló a 3-hoz, ami nem baj, mert az is szempont egy új játéknál, hogy rosszabb ne legyen. Természetesen amíg nem volt szerencsém kipróbálni, nem akarok következtetést leírni, csak meglátást. Bízom benne, hogy lesznek még be nem jelentett újdonságok, magam részéről biztos vétel, nagyon várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...