Beyond Good & Evil 2 - 2019 végén érkezik a béta

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 18.
  • Korai verzió
A Ubisoft E3-as konferenciáján több videó és trailer napvilágot látott a Beyond Good & Evil 2-ről, ám a játékot még nem próbálhatta ki a nagyközönség. Később azonban bétaverzióra is számíthatunk - igaz, csak másfél év múlva.

Az E3-as bemutató során az alábbi hírünkben gyűjtöttük össze a játékkal kapcsolatos összes bemutatott anyagot és fontosabb videót. Már akkor is beszámoltunk róla, hogy az igazán szerencsések egy 30 perces demóverziót is megnézhettek a játékból – persze csak szigorúan zárt ajtók mögött –, ami a Ganesha nevű bolygón játszódott.

A dolgok jelenlegi állása szerint azonban érkezni fog egy mindenki által kipróbálható bétaverzió is, legalábbis erről írt a fejlesztés vezetője, Michel Ancel az Instagramon. Némi csalódottságra adhat okot, hogy a bejegyzés egészen pontosan így szólt: „egy játszható bétaverziót céloztunk meg a következő év végére”.

Azok számára, akik abban reménykedtek, hogy a játék még 2019-ben elkészül, ez mindenképp csalódás, hiszen a bétaverzió is csak a jövő év vége felé esedékes. Konkrét megjelenési dátumról természetesen továbbra sincs információ.

15.
Nem védeni akarom hőn szeretett Ubisoftunkat, de ez már kb a HL3 esete. Kurvára mindegy, mivel állnának elő, nem fog megfelelni az elvárásoknak. Ezért inkább megkérdezik jó előre, hogy mégis mit akarnak a rajongók. Ettől függetlenül én biztos vagyok benne, hogy nem tanácstalanul üldögél a csapat a fejlesztés helyett, és Ancelnek megvan a maga elképzelése, ami alapján elkezdték felépíteni a játék gerincét. A befutó ötletekkel pedig csak hozzáadnak ahhoz.
5.
GAMEROD
Mi a tökömért mutogatnak be ilyen idejekorán játékokat semmi értelme. Fejlesszék szépen csendben, aztán ha közel a megjelenés akkor kéne neki hangot adni. Egy szem CGI-vel mire mennek ha csak kb. az van kész a játékból aztán még a fejlesztők se tudják hogyan fogják egyáltalán megcsinálni. Meg a játékos is mire megy vele, ha évekkel dobálóznak. Mutogassák azokat amik a közeljövőben jelennek meg, a többit hagyják a p.csába. Főleg ha mindig az a vége hogy minél többet vár az ember, annál nagyobb a csalódás.
4.
Blueberry
#3: Vagy hogy “nekünk nincs ötletünk,de azért a bentley zabál,lécci csináljátok meg helyettünk és beválaljuk hogy elköltjük a bevételt”
3.
Chrysh
Addig meg az ún. Space Monkey keretein belül lehet kérni a kreatív lelkű, önkéntes rajongókat, hogy küldjenek mindenféle jó elképzelést a játékkal kapcsolatban, így a rajongók is részt vehetnek egy nagyszabású projektben.

Ugyanez az elképzelés viszont hangozhat úgy is, hogy "Srácok nincs ötletünk hogyan folytassuk, szóval kérlek SEGÍTSETEK!"
2.
shatterhand
Sejtettem,hogy sehol se voltak a tavalyi trailernel. Akkor alltak meg csak neki.
1.
KRAT0S
Nem is kell azt elkapkodni ....
Én már rég lemondtam erről a játékról pedig az első részét szerettem...de ez teljesen más lesz..ha egyáltalán elkészül..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...