Túlélőmódot hozott a Frostpunk legújabb frissítése

  • Írta: szlav
  • 2018. június 20.
  • Letöltés
Link másolása
Nem könnyű a túlélés a jégkorszakban, de néhány játékos számára a legnagyobb hideg sem jelenthet akadályt. Az ilyen veteránok számára lehet érdekes a Frostpunk 1.1.0-s frissítése, amely még egy lapáttal rátesz a városépítő nehézségére.

Az igazán keményekre azt szokták mondani, hogy a jég hátán is megélnek, ez a Frostpunk esetében viszont alapkövetelmény. Az 11 bit Studios városépítő játéka komoly stratégiát és nehéz döntéseket követel a játékosoktól, főleg a komolyabb nehézségi fokozatokon. A legszívósabbakon persze ez sem fogott ki - számukra lehet jó hír az 1.1.0-s frissítés.

A Survivor Mode csak akkor nyílik meg előttünk, ha kicsiny városunk korábban már túlélte a viharokat a legnehezebb fokozaton is. Az ezután egy gombnyomásra aktiválható játékmód megtiltja majd a játék szüneteltetését és a manuális mentést - a program csupán kilépéskor menti majd el az aktuális állást. Emellett persze minden más szempontból is szívósabbnak kell lennünk - a legkisebb baki is végzetes következményekkel jár majd. 

A fenti videón Jakub Stokalski, a játék vezető dizájnere részletesebben mesél a Survivor Mode nyújtotta kihívásról, valamint arról is biztosít mindenkit, hogy a Frostpunk játékosai a jövőben is számíthatnak újabb és újabb tartalmi frissítésekre. Mi biztosak vagyunk, hogy Stokalski mindezt vagy nagyon komolyan gondolta, vagy már elhagyta őt a lélek a Survivor Mode során, hiszen a videó alatt egyetlen egyszer sem pislantott. Valaki küldjön segítséget!

1.
1.
toriell
Engem még Easy módon is meg szopatott jo párszor :D érdemes be szerezni , szeirbtem meg eri a pénzét ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...