Információk a BloodRayne-mozi második részéről

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Friss információk érkeztek Uwe Boll legutóbb bejelentett szörnyűségéről, a BloodRayne 2-ről. Íme némi morzsa a szereplőgárdát illetően. Hogy oda ne rohanjunk!
Friss információk érkeztek Uwe Boll legutóbb bejelentett szörnyűségéről, a BloodRayne 2-ről. Íme némi morzsa a szereplőgárdát illetően. Hogy oda ne rohanjunk!



Bár az első rész hatalmasat bukott pénzügyileg, továbbá a kritikusok sem voltak elragadtatva tőle, azonban Boll papa nem csügged: úgy gondolta, a Postal mellett lesz ideje két sör között dolgozni a BloodRayne második részén is. Mint megtudtuk, ezúttal a szereplők között köszönhetjük majd Natassia Malthét (DOA: Dead or Alive, Elektra) is. Természetesen nagy valószínűséggel ismét Kristanna Loken (Terminator 3) domborít majd a Rayne-cica bőrrucijában.
6.
6.
hunlord
Én úgy hallottam hogy azért csinál rossz filmeket, mert egy német rendeletet használva a veszteséges filmeket le tudja írni az adójából...

Amúgy meg http://www.petitiononline.com/RRH53888/petition.html :)
5.
5.
Necros
Köhm... Téves az infó. :) Natassia átveszi Kristanna Loken helyét, nem egy újabb szereplő lesz. ;)
4.
4.
Sonik
Igyvan a jó játékokat megfilmesiti és aki megnézi elmegy a kedve a játéktól pedig annak kéne meghoznia sztem :)
3.
3.
Halfer
engem egyszerűen idegesít hogy olyan kedvenc JÁTÉKOKAT mint a Bloodrayne, House of the Dead, Postal, stb "megfilmesít" és ezzel kiferdíti azt, amiért vmit szeretni lehet. de igaz, nem nézem meg őket úgy sem, de sajnálom aki az ellenkezőjét teszi.
2.
2.
Halfer
Már alig várom mi lesz a következő rémálom amit megalkot ...
1.
1.
Sonik
Rég rossz az ilyet miért engedik filmet csinálni.

idézem a tolvajtempóból a néger csákót

"Én legalább tudom hogy nem tudok úszni, ezért nem is dugom a kormos se66em a vizbe" valjukbe bollnak is ezt kéne felfognia :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...