BloodRayne 2

"Rayne cica ismét visszatért, hogy elnyerje desktop-unk legsűrűbben kattintgatott parancsikonjának megtisztelő címét."

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz már túl sok sűrű hetünk ebben az évben a játékmegjelenések szempontjából, de az elkövetkező napokat alaposan megnyomják a kiadók és fejlesztőcsapatok. Lássuk a heti termést!

Konzolokra tart a felújított BloodRayne 1-2

A felújított BloodRayne: Betrayal a legtöbb platformra megjelent nemrég, ám a tavalyi Terminal Cut (ami a sorozat első és második részét tartalmazta) csak a PC-seknek járt. Hamarosan ez megváltozik.

Felújított kiadást kap a BloodRayne 1-2

Idén novemberben modern köntösben tér vissza a 2000-es évek elején nagy sikernek örvendő vámpíros hack and slash játék, a BloodRayne első és második része. Akiknek meg van az alapjáték, azok ráadásul ingyenesen frissíthetnek majd.

Újra életre kap a BloodRayne

A közeljövőben ismét előbukkanhat mindenki kedvenc nácimészáros vámpírhölgye, A Ziggurat Interactive megszerezte a játékszériához tartozó jogokat, így első körben felújítanák, később pedig folytatnák azt.

Frissítve: BloodRayne-bejelentést teaselnek

Nagyon úgy néz ki, hogy készül az új BloodRayne, a hírben viszont az a furcsa, hogy a bejelentést a BlazBlue-játékokat és a Persona 4 Arenát is fejlesztő Arc System Works teaseli.

Bezártak a BloodRayne fejlesztői?

Bár hivatalos bejelentést még nem kaptunk, úgy hírlik, tizenkilenc év működés után lehúzta a rolót a Terminal Reality. Ami nem meglepő mondjuk, mert a csapat elmúlt néhány éve borzasztó volt.

Miért voltak borzalmasak Uwe Boll filmjei?

Ugye emlékszünk még a világ egyik legrosszabb rendezőjére, a játékokból horribilis filmeket készítő német Uwe Bollra? Ha igen, valószínűleg gondolkoztál már azon, hogy mégis mitől ilyen rosszak a filmjei. Nos, a választ most részben megkapjuk a Bloodrayne forgatókönyv-írójától.

Uwe Boll új Bloodrayne film készítésébe kezdett

Abban reménykedtünk, hogy a német filmrendező végleg eltűnt, s nem látjuk többé. Tévedtünk. Herr Boll visszatért, s egy Bloodrayne filmet forgat!

BloodRayne 2 - Itt az első promó videó

Megérkezett a következő Uwe Boll-alkotás, a BloodRayne 2 első nemhivatalos promó videója, mely közel négy percesre sikerült és sok érdekes dolog derül ki belőle.

Uwe Boll jövőképe

Kedvenc filmrendezőnket, Uwe Boll-t (nem tudni, milyen indíttatásból) nemrég meginterjúvolta a Gamedaily Biz játékmagazin, és jövőbéli terveiről faggatta.