PC-re is jön a Red Dead Redemption 2?

  • Írta: szlav
  • 2018. június 22.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, hogy nemcsak a két nagy konzolra érkezhet a Red Dead Redemption második része. A Rockstar Games egyik programozójának LinkedIn-profilja szerint a western játék számítógépen is megjelenik majd.

A Master Race tagjai okkal szomorkodtak a Red Dead Redemption 2 bejelentésekor, hiszen a Rockstar az első részhez hasonlóan ezt a játékot is csak a két nagy konzolra szánta - legalábbis kezdetben. A legújabb fejlemények szerint ugyanis lehet, hogy tévesen gyászoltunk, és PC-n is tiszteletét teszi majd a folytatás.

A Rockstar Games egyik programozója, aki korábban a GTA V-ön és az L.A. Noire-on is dolgozott, egy olyan információt osztott meg a LinkedIn-oldalán, amit talán nem kellett volna. A profil szerint volt szerencséje dolgozni a Red Dead Redemption második részén is, ahol a platformok közt az Xbox One és PlayStation 4 mellett megemlítette a PC-t is:

Könnyen meglehet, hogy csak egy egyszerű hibáról van szó, de elég gyanús, hogy mióta a hír szárnyra kapott, a szóban forgó programozó gyorsan törölte a PC platform említését a profiljáról. Egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a konzolos launch után idővel számítógépen is megjelenne a Red Dead Redemption 2, a Rockstar hasonló húzással dobta piacra másodjára is a GTA V-öt is és hát tudjuk jól, hogy milyen hatalmas siker lett az a PC-sek körében.

A Red Dead Redemption 2 idén október 26-án jelenik meg Xbox One-on és PlayStation 4-en. Reménykedjünk, hogy a későbbiekben ez a platformlista tényleg kibővül majd a PC-vel!

21.
21.
Azért nem jön PC-re, mert a PC másodlagos platform már hosszú évek óta. Azaz, nem prioritás.
20.
20.
frankdelgado
#16: Màr rég nem menő a warez. A hasznàlt jàték kereskedelem sokkal nagyobb érvàgàs a kiadóknak.
19.
19.
GAMEROD
Nem divat már a torrentezés, aki nem keres pénzt az amúgy se venné meg, aki pedig keres pénzt, az megveheti, már csak azért is mert naprakészen jönnek a javítások és a kiegészítések nem pedig a letöltött 1.0 verzióval bohóckodnak.
18.
18.
CsabCharger
#16: Miről beszélsz? XD Nem mindenki torrentezi le a játékokat. Én a GTA V-öt csak kétszer vettem meg. PS3/PC. Amúgy pedig több mint 4 éve nem látott a vasam tört játékot. Amint lenne rá lehetőség már rendelném is elő. XD
17.
17.
bitbandita
#16: Több mint tízmilliót adtak el a GTA5-ből PC-re, te miről beszélsz ember? De nem hogy eladtak, hanem a mai napig az egyik legjobban fogyó játék. Ez egy 2013-ban megjelent, ötéves gémnél ez baromira nem semmi (PC-re "csak" 2015-ben jelent meg, tudom, nem kell megmagyarázni). A másik, hogy hiába másolja le, az online résszel nem tud játszani, márpedig a GTA5 az online móka miatt vonzó rengeteg embernél. A Witcher3-on pedig még DRM-se volt, és milliókat adtak el PC-re. Minőséget kell előállítani, ennyi a titok. A minőséget mindig el lehet adni.
16.
16.
Beniciodeltoro
PC -s szoftverből elég egyet kiadni, azt lemásolják és már teszik is fel.
Ezért nem éri meg PC-re kiadni.
PS4-ből legalább lesz bevétele a Rocksztárnak.
15.
15.
godach
#7: Nem voltál te ilyen régen :/
14.
14.
frankdelgado
#7: De azért ps exek között vannak sokkal komolyabbak, amik soha nem jönnek ki pc re. Most igy hirtelen nem jut eszembe egy sem, de biztosan ki tudsz segíteni.
13.
13.
Megmondókapitány
#8: Ami késik nem múlik. Én mondjuk megveszem ps-re, de ha lesz olyan előre lépés grafban mint anno a GTA V-nél, akkor simán befizetek még egyszer a legszebb élményért. Feltéve ha lesz legalább olyan jó mint az első rész.
12.
12.
GAMEROD
A Rockstar-t ismerve majd plusz két és fél év. Egy év mire bejelentik hogy mégis lesz pc-re, de majd csak másfél évre rá. Mondjuk a nextgen konzolok mellett már nem indokolt a késlekedés, mert egyszerűbb az átirat készítése, mint az előző konzol generációk teljesen eltérő felépítésű hardvereiről.
10.
10.
Stranger
#9: Hát igen, ebből látszik a fanboyság. Vicces arra platformra mondani, hogy "várni kell" ahova általában először jönnek a játékok, mert könnyebb kiadni a játékokat rá... EARLY access, sztem egy eléggé sokat mondó név.

Egyébként csak mostanában ami pár játék eszembe jut. Divinity: OS II, Pillars of Eternity II, Warhammer: Vermintide 2, Subnautica mind milliós eladással rendelkezik és PC-re jött először. De szerintem simán lehetne mondani 20 sikeresebb címet csak az elmúlt 2 évből.

Persze ha az ember kizárólag azokat a híreket nyitja meg ahol konzolos dolgok vannak biztos más épül be.
9.
9.
Max3000
#8: Szerintem ez a kérdés eléggé beszédes önképet fest.
8.
8.
kamgecam
#4: Nem uncsi ennyit várakozni mindíg?
7.
7.
kamgecam
Kis csont a pécéseknek. Megérdemlik amenyit sírnak utána. Komoly game lesz ez is!
6.
6.
B-Shaggy
#4: Egyetértek. Ha nem is megjelenéskor jelenik meg, húzni fogják az emberek agyát aztán megduplázzák az eladásokat egy évvel a konzolos megjelenés után.
Viszont én nem mondanám, hogy "gyanús" az, hogy a hírek után gyorsan le is szedte a PC-t onnan. Ez nem hivatalos infó volt, szóval vagy azért szedte le, mert nem szabadott volna odaírni, vagy mert szimplán elcseszte. Szerintem ez a két lehetőség van, és mindkettő indokolt. Ki az a hülye, aki egy ilyen után ezt kinthagyná? :D
5.
5.
kexiaxel
CSúnya is volna ha nem jönne!
Legtöbb rockstar fan sztem pc gamel.
4.
4.
hedzsooo
Fog jönni PC-re, ez szinte fix. Kérdés, hogy itt is annyit kell majd várni rá a konzolos megjelenés után, mint a GTA V-nél de nekem 8 egyébként, kivárjuk, megérte várni a GTA V-nél is
2.
2.
Grabowsky30+
Nem látom azt az okot, hogy miért ne jöhetne pc-re.
1.
1.
GegeWarrior
Mindennapi Red Dead Redemption 2-et add meg nekünk PC-n Uram :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...