Játékosainak felét már elvesztette a PC-s PUBG

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 23.
  • Hír
Link másolása
Talán emlékeztek még, hogy a PlayerUnknown’s Battlegroundsszal januárban játszottak a legtöbben (egyszerre 3,2 millióan) a Steamen. Nos, mostanra ez a szám durván a felére, azaz 1,7 millió főre csökkent. Kipukkadni látszik a PUBG-lufi?

A PlayerUnknown’s Battlegrounds egyidejű játékosainak száma folyamatosan apad - írja a VG247. Ez nem titok, elég csak a Steam Charts és a Githyp statisztikáit megfigyelni, és az sem meglepő, hogy egy sikercím iránt csökken az érdeklődés az idő múlásával.

A tavalyi év második fele attól volt hangos, hogy a PUBG hónapról hónapra rekordokat dönt, és szinte felrobban a népszerűségtől, aztán megjelent a nagy rivális, az Epic-féle Fortnite, amely nem kevés játékost szipkázott el a battle royale-tól, és átvette a műfaj képzeletbeli trónját. A PUBG frissítései lassan jönnek, míg a Fortnite hétről hétre ad valami újat, és ugye teljesen ingyenes.

Azonban az 1,7 millió játékos még mindig remek eredmény, sok alkotás ennek a töredékével is beérné. A készítők pont a héten jelentették, hogy PC-n és Xbox One-on együttvéve már 50 millió kópián adtak túl.

A játékhoz tegnap jelent meg a Sanhok pálya és a Royale Pass is.

17.
17.
pjoco
#10: Ezért nem vettem meg én se. Nincs minden nap időm napi 2-3 órát PUBG-ni hogy kioldjak olyan cuccokat amik utána 20 nap múlva eltünnek. :D Vicc.
Napi 2-3 meccs max bőven elég. Többet nem is bírnék. Az új map tetszik. Azzal most el leszünk. Miramar meg még mindig szar.
15.
15.
Adritt7
A probléma az,hogy ennyi idő után is gondok vannak a játékkal!!! Érezhetöen a pénzt kiveszik belőle de vissza nem jut annyi, hogy stabil game legyen!! Most szerintem tényleg kezdenek majd össze csapni a hullámok mert ahogy az előbb itt lejjebb olvastam valakinél "jönnek a nagyok"!!! És a sok közül egy biztos jó lessz!! Erre nyugodtan lehet számítani!! És aztért még ott a reklám meg a tömérdek pénz amit majd beletól egy két kiadó!!!
14.
14.
https://www.vg247.com/2018/06/22/pubg-steam-player-decline-50-percent/

Az rendben van, hogy a hír a linkelt hírnek gyakorlatilag a fordítása, de hogy még az olyan fordulatokat is átveszi, mint "az sem meglepő, hogy egy sikercím iránt csökken az érdeklődés az idő múlásával", vagy a "Sok alkotás ennek a töredékével is beérné", amiről azt gondolná az olvasó, hogy a szerző saját gondolata, az már kicsit illúzióromboló.

13.
13.
megaone6
Valószínűleg Brendan Greene megölte őket, mert asset flipnek hívták a játékát.
12.
12.
Csoki80
Én meg még ki sem próbáltam, szerintem erről is lemaradok :-D
11.
11.
Redeye
Nem értenék egyet a cikk íróval abban, hogy a Fortnite vitte el a játékos bázist. Baráti körben mindenki beleölt már 500+ órát ebbe a játékba és a bluehole aki miatt nem játszanak a játékosok. Pl folyton adnak fizetős ládákat gagyibnál gagyibb skinekkel, közben a játék bugoktól hemzseg, tick rate rossz, lagg, stb. A játékosok nagy része (köztük mi is) beleunt abba, hogy a játék teljesítménye stagnál vagy rosszabbodik.
10.
10.
ribizly
Én nem hittem, hogy van lejjebb, de hogy időlimit van egy fizetős pass-hoz az egy vicc. Ha nincs most ideje tóbi az embernek, akkor kb nem kap semmit, miközben kidobott 10$-t. LoL
8.
8.
Shannaro
#7: Legjobb hasonlat ever :D
3.
3.
GAMEROD
Egyértelmű volt hogy ez lesz a vége. Annyi szufla nincs a játékban, hogy az fél évnél tovább lekösse még a legelszántabb embert is. Még ez is sok amit így elért.
2.
2.
Hunszi
A Fortnite megjelenése előtt meg sopánkodtak az emberek, hogy biztosan kell még egy PUBG klón? :))
1.
1.
markoci555
most csekkolva le is előzte a dota 2
visszakaphat pár játékost az új map miatt, de ezt a tendenciát már nem fogják megállítani ennyivel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...