Villámgyors űrharcok a Redout: Space Assaultban

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Ismerősen cseng a Redout név? Tavaly a 34BigThings csapata egy antigravitációs versenyjátékkal lepett meg minket, de a sorozat következő darabja már az űrbe megy, ahol gyors iramú csatákat vívhatunk hajóinkkal.

Fontos tudni, hogy a Redout: Space Assault nem a tavalyi Redout közvetlen folytatása lesz, inkább egy különálló rész. Annál is inkább, hiszen a Wipeoutra hajazó versenyjáték helyett űrharcokat vívhatunk, többféle hajóval, fékevesztett sebesség mellett.

Az ígéretek szerint minden pilóta megváltoztathatja a csatákat - lesznek dogfightok és escort-küldetések is. Hajóinkat dokkolhatjuk a nagyobb Corvette-ekhez, amiket aztán irányíthatunk is. Ugyanitt javíthatjuk és frissíthetjük az alrendszereket, és mozgathatjuk a csatatereken.

A játékban egzotikus helyszínek és határokon átívelő epikus harcok várnak ránk. A jó stratégiai döntések és a csapatjáték vezet sikerre, idővel lecserélhetjük és testreszabhatjuk a hajónk fegyverzetét. Ha a velős single kampány nem lenne elég, az online multiplayerben is kipróbálhatjuk magunkat.

A Redout: Space Assault 2019 elején érkezik - első körben PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...