Megvan a Pókember 2 alcíme

  • Írta: szlav
  • 2018. június 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Tom Holland nem kevés öniróniát gyakorolt a legutóbbi Instagram-videójában. A spoilerezésre hírhedten hajlamos filmsztár elmondta, hogy nincs mit bejelentenie, majd a kamera elé lóbálta a Spider-Man: Far From Home forgatókönyvét.

A Pókembert alakító Tom Holland a seattle-i Ace Comic Conról csekkolt be legutóbb Instagramon. Miután a rajongóknak többször is elmondta, hogy sajnos ezúttal nem tud semmi újdonsággal szolgálni a Spider-Man 2 kapcsán, kijelentette, hogy épp most kapta meg a film forgatókönyvét, amit aztán a kamerának fel is mutatott - rajta a mozi címével.

Spider-Man: Far From Home. Ez állt a szkript borítóján. Habár sok részletet nem árul el az új cím, mi epekedve várjuk, hogy hogyan folytatódik Peter Parker története a Bosszúállók: Végtelen háború eseményei után. 

A videót ide kattintva leshetitek meg. (Vigyázat! Avengers: Infinity War-spoilerek!)

3.
3.
kamgecam
#2: Áhh nincs rá szükségük, csak marha nagy pokfej rajongo vagyok! Szerintem minden egyes spider man cikknél itt fogok ömlengeni. Nagyon ki voltam már éhezve egy jo spider man játékra és hát úgy nézz ki az Insomaniac megcsinálta végre sok gamer álmát beteljesítve.
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Ha már a Sony nem végzi jól a marketinget, akkor neked muszáj lesz.
1.
1.
kamgecam
Addig is kis étvágygerjesztő montage a szeptemberben érkező játékhoz! :)
https://www.youtube.com/watch?v=nJuZMWd7fJg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...