Launch traileren a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

  • Írta: szlav
  • 2018. június 26.
  • Videó
Link másolása
Multiplatformosodott a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Kerek egy évvel a PS4-es megjelenés után végre a PC-sek, Xbox One-osok és a switchesek is kipróbálhatják a klasszikus platformert. A Nintendo-portot külön launch trailer vezeti fel!

Tavaly júniusban PlayStation 4-exkluzív címként jelent meg a Crash-trilógia felújított változata. Habár a többieknek egy teljes évet kellett várni a megjelenésre, Crash a héten végre a többi platformon is visszatér. A Nintendo Switch játékosai végre menet közben is ráharaphatnak egy-két almára - ezt ünnepli a legfrissebb előzetes:

Az N. Sane trilogy nem csupán a Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back és a Crash Bandicoot 3: Warped újracsomagolása - a Vicarious Visions szinte teljesen újraépítette a három klasszikust, a modern, de mégis az eredetihez hű látványvilágra pedig öröm ránézni.

A Crash-trilógia PC, Switch és Xbox One változata június 29-én kerül a boltokba. Ha kíváncsiak vagytok a tesztünkre, kattintsatok ide!

3.
3.
KaktuszPingvin
Azért azt érdemes megemlíteni, mielőtt valaki az első rész kipróbálása után annak nehézsége miatt idegesen félredobná, majd eladná a játékot, hogy érdemes kipróbálni a 2. és 3. részt is, mivel azok lényegesen könnyebbek. Megvan azokban is a kihívás, de nem túl durván.
2.
2.
Slik
nagyon idegesito a jatek annak ellenere, hogy baromi jo es szorakoztato
a souls jatekokkal kevesebbet szenvedtem mint ezzel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...