Újabb teaseren az Overwatch következő hőse

  • Írta: szlav
  • 2018. június 26.
  • Teaser
Link másolása
A Blizzard Overwatch-csapata egy újabb jókora bejelentésre készül. Twitteren már az előző héten belengették a következő karakter érkezését, s most mozgás (egész pontosabban gurulás) közben is láthatjuk azt.

Brigitte után hamarosan egy újabb hőssel bővülhet az Overwatch névsora. A Blizzard már az előző héten megkezdte a rajongók agyának piszkálását, de most úgy tűnik, hogy mozgás közben is megleshetjük a következő karaktert!

Az Overwatch hivatalos Twitterént jelent meg a következő teaser videó is, amely igazából nem más, mint az előző poszt kibővített változata. Az új klip azonban nem csak egy álló kép, itt ugyanis végigrobog egy jókora fekete gömb is! Ez még mindig nem árul el túl sokat, de egyre biztosabbak lehetünk benne, hogy a stúdió hamarosan hivatalosan is lerántja majd a leplet az új hősről, amely reményeink szerint nemcsak egy fekete tekegolyó lesz.

Persze egy hero release sem telhet el úgy, hogy a közösség ne kezdjen vad spekulációba! A pletykák szerint a következő hős az átdolgozott Horizon Lunar Colony térképhez kötődik majd. A majmos poszterek is alátámasztják az elméletet, miszerint a labor nyolcas számú alanya, vagyis a Hammond névre keresztelt egyed lesz a következő játszható karakter. Innen származik Winston is, az átlagos gorillából lett tudószseni. Könnyen meglehet tehát, hogy a mogyoróvajat igencsak kedvelő emberszabású hamarosan viszont láthatja egyik volt kollégáját.

1.
1.
Slik
el is felejtettem mennyire utaltam ezt a jatekot mielott a frontnite atvette a helyet es azt kezdtem el :d
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...