Társasjáték lehet a Binding of Isaac: Four Souls?

  • Írta: szlav
  • 2018. június 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Kezd kirajzolódni Edmund McMillen következő agymenése. A The Binding of Isaac atyja újabb titkolózós Twitter-posztokban mesélt a következő játékáról, amely a The Binding of Isaac: Four Souls címet kapta.

A sok találgatás után végre kezd összeállni a kép Edmund McMillen következő projektjéről. A szörnyen bizarr, de mégis hihetetlenül szórakoztató játékai miatt ismert indie fejlesztő Twitteren osztotta meg a legújabb részleteket a már korábban is belengetett többjátékos címről. 

The Binding of Isaac: Four Souls. Ez a címe McMillen legújabb agymenésének. Ugyan látnivalót még nem kaptunk, és a játékmenetről kapott infómorzsák a legnagyobb jóindulattal is legfeljebb hiányosnak mondhatók, McMillen azért elhintett ezt-azt a legújabb Twitter-bejegyzéseiben.  

"Az eddigi tények: a játék neve The Binding of Isaac: Four Souls, többjátékos cím és nem hasonlít semmi olyasmire, amit eddig csináltam. Nem battle royale. Szinte mindenkinek van olyanja, amin ez játszható lesz. Tartalmaz majd Isaac fan artot és nem hasonlít a játékmenet a Zelda: Four Swordsra."

"Nem lesz konzolon! Ez egy társasági játék, ami felett könnyen elveszítheted a barátaidat, vagy megtalálhatod az igaz szerelmed! A feleségem @Danielleorama és @TylerGlaiel segítettek az elkészítésében" - írta Twitteren McMillen a játékkal kapcsolatban. 

Ha tippelnünk kéne, akkor arra gondolnánk, hogy McMillen egy asztali társasjátékot próbált körülírni a fenti leírásban, ami nem kizárt, hogy valamiféle mobilos, illetve tabletes integrációt is kaphat. Ez persze könnyen csalódás lehet azok számára, akik hagyományos folytatást vártak az Isaac befejezése után, de ne feledjük, hogy emellett javában készül a The Legend of Bum-Bo is! Ti mit gondoltok, mi fog kisülni a Four Soulsból?

1.
1.
kekesi
Mondjuk nem is értem azokat akik már most folytatást várnsk/vártak, mert többször is leírta, hogy nem az lesz. Ezek mellett már számtalanszor leírta, hogy valószínűleg lesz TBoI 2, de minimum 5, vagy több év múlva.

Egyébként mar régóta lehet sejteni, hogy kártya/társasjáték lesz, korábban posztolt is egy képet, mely közösen játszanak, az asztalon pedig kitakart kártyák voltak. Tudjuk azt is, hogy nem lesz Steam-re, sem pedig konzolokra (mint ti is írtátok) , tehát feltehetően nem videójáték lesz.

Kíváncsian várom, hogy ténylegesen mi lesz belőle, és remélem, hogy nem lesz túlzottan drága.

Még egy Legend of Bumbo megjelenési dátum kéne, mert ahhoz képest, hogy tavaly év végére tervezték, már fél évet csúsztak, bár nem bánom, ha a játék hozni fogja a megszokott minőséget.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...