Agony - mégsem lesz cenzúrázatlan változat

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 26.
  • Gyászhír
Link másolása
A Madmind Studio az eredeti terveivel ellentétben nem fogja elkészíteni az Agony cenzúrázatlan és kibővített kiadását. Mindezt a csapat jelentette be a játék steames közösségi oldalán.

Harmadik alkalommal sem tudja összehozni a Madmind Studio az Agony korábban többször is belengetett cenzúrázatlan változatát. A csapat ezúttal azzal indokolta a lépést, hogy komoly pénzügyi gondokkal küszködnek, ráadásul az Agony Unrated megjelenésének komoly jogi következményei is akadnak, ezért inkább úgy döntöttek, lemondanak a különleges kiadás további fejlesztéséről.

A csapat sorsa is bizonytalan, de a játék steames közösségi oldalán tett bejelentésük alkalmával megerősítették, hogy a rajongók és a kritikusok számára is csalódást okozó botrányjáték további finomhangolása nem marad el, így dolgoznak a további javításokon.

11.
11.
Tokodboy
Hehe csaknem agonizál a fejlesztőcsapat? :D :D :D :D :D
10.
10.
ribizly
De ez ettől még egy rossz játék... :)
7.
7.
zoenn
#5: Nem csak ennyit. Van itt megerőszakolós rész és egy brutális démonivadék-szülés is, csecsemőgyilok és így tovább. Nem a befejezésből származnak. Az ominózus videó fellelhető, keress rá.
6.
6.
carbon based
https://www.gamestar.hu/hir/agony-cenzura-patch-horror-madmind-studio-pegi-248319.html
5.
5.
carbon based
A cenzúra nélküli verzió miért érné meg? Nem csak néhány jelenetet blokkoltak kb. fél percnyi időtartamban két lehetséges befejezésből?
4.
4.
XuChi
Teljesen totál unalmas középszerű tucat hulladék. Csoda hogy nem veszik ? Frászt!
3.
3.
Metrox
Ennyi. Nem lesz eladások cenzúrázott cuccal #kappa
2.
2.
Hát remélem azért csődbe nem mennek, de az Agony így pillantás után engem sem fogott meg. Nem hinném, hogy annyira szükséges lenne valakinek is ez az cenzúrázatlan változat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...