Battlefield 1 - ingyenes a Turning Tides DLC

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 27.
  • Akció
Link másolása
Az EA folytatja a Battlefield V-ig tartó promóciós kampányt, ezúttal a Battlefield 1 tengeri csatákra fókuszáló kiegészítőjét tette ingyenesen elérhetővé mindhárom platformon. Ugyanez érvényes a Battlefield 4 Second Assault DLC-jére is.

A Turning Tides DLC az első világháború tengeri csatáira koncentrál, szokás szerint négy új multis térképpel bővíti a felhozatalt. A háború a a Gallipoli-félsziget partvidékén zajlik, a britek a tenger felől támadhatják az Oszmán-Birodalom állásait. Az új Operation mellett az Infiltrator nevű Elite Classt is tartalmazza a kiegészítő.

A csomag most ingyenesen elérhető a Battlefield 1 tulajdonosai számára az Originen, PS4-en és Xbox One-on. Ha pedig még mindig a Battlefield 4-et nyúzod, akkor a Second Assault DLC lehet a tiéd, benne a Caspian Border, az Operation Firestorm, az Operation Metro és a Gulf of Oman nevű klasszikus térképekkel.

3.
3.
crytek
#2: A 3 is ingyé volt a 4 is szaráhugyé szóval cseppet sem aggódok.
2.
2.
almaspite
Ne aggódj nem lesz... minden új battlefield megjelenésénél egyesével letölhetővé teszik az előző játék dlc-it, utána az összes is ingyenes lesz egyszerre, majd jön az új játék.
1.
1.
crytek
Ennyi. Lassan a game is ingyen lesz. Várjuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...