Oscar-díjas színésszel erősít a Watchmen

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Az HBO sorozatot készít Alan Moore ikonikus képregényéből, a Watchmenből, melynek már eddig is színvonalasnak ígérkező színészi gárdájához újabb nagy név csatlakozott. Magáról a sorozatról azonban még mindig kevés az infó.

A sorozattal kapcsolatban eddig meglehetősen nagy a káosz, pár kiszivárgott képet leszámítva nem igazán lehet tudni, hogy pontosan mire számíthatunk.

Azt már korábban tisztázták, hogy nem egy újabb képregény-adaptációról, vagy a 2009-es Watchmen: Az Őrzők film remake-verziójáról van szó, hanem egy teljesen új történettel számolhatunk, mely a korábban bemutatott cselekmény előzményeként szolgálhat.

Az eddigi színészek, vagyis Tim Blake Nelson, Regina King, Louis Gosset Jr. és Don Johnson mellé kapcsolódott be az Oscar-díjas Jeremy Irons is a legfrissebb hírek szerint. A sorozat írója a rendkívül megosztó személyiséggel és képességekkel rendelkező Damon Lindelof, akinek többek közt A hátrahagyottak és a Lost sorozatokat is köszönhetjük.

1.
1.
PaprikaJancsi
Az HBO egy olyan területen nyit, ami még új nekik valamennyire, a képregények. Nincs se Marvel, se DC sorozatunk, de biztos vagyok benne, hogy ez nagyot fog szólni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...