Képeken az Ancestors: The Humankind Odyssey

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 30.
  • Képek
Link másolása
Az Assassin's Creed és a Prince of Persia alkotójának új, ezúttal független játéka lassan, ámde folyamatosan közelít a megjelenés felé. Sok konkrét részleteket még most sem tudni róla, azonban nemrég új képek és GIF-ek érkeztek.

Patrice Désilets a Ubisoft egyik kulcsfigurája volt egészen 2010-ig, amikor először elhagyta a vállalatot. Ő volt egyébként a Prince of Persia: The Sands of Time rendezője, illetve az Assassin’s Creed-franchise megálmodója is.

Az elmúlt években, amióta véglegesen szakított a Ubisoft kiadóval, megalapította saját stúdióját Panache Digital Games néven, és azóta is saját projektjén, az Ancestors: The Humankind Odyssey játékon dolgozik.


Az alkotást eléggé nagy homály övezi, nem igazán lehet tudni pontosan, hogy mire számíthatunk, ám a mai napon néhány újabb screenshot és GIF érkezett egyenesen Désilets kezei közül.

A játékról annyit tudunk, hogy a 10 millió évvel ezelőtti Afrikában játszódik, és több millió évet ölel fel, hogy minél hatásosabban mutathassa be az evolúciós folyamatokat, melyet a játékos kizárólag a kreativitására hagyatkozhatva élhet túl.

A játék megjelenési dátumát, illetve a támogatott platformokat egyelőre homály fedi. A játékmeneti GIF-eket pedig az alábbi linken érthetitek el.

2.
2.
Mortis
assassin's creed emberszabásúakkal; mássz fel az erdő magas fáira hogy szinkronizálj; banán mint health boost; a játék későbbi szakaszában neander-völgyiek mint totális kontrollra törő, ellenséges frakció.
1.
1.
kastorhun
Kíváncsi vagyok arra hogy végül mi fog ebből kisülni, eddig nekem nagyon tetszik.
Nem szeretnék kötözködni de a 2. bekezdésben Unisoft van leírva,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...