Ancestors: The Humankind Odyssey PC, PS4, XBOXONE

Bemutatkozott az Assassin's Creed alkotójának legújabb játéka.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a december, hamarosan búcsút mondhatunk az évnek és az évtizednek, de még most is érkeznek olyan játékok, amelyek jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt. Számos új cím és pár újramelegített klasszikus vár ránk ezen a héten.

Ancestors - megvan, mikor jön a konzolos kiadás

December első hetében jelenik meg a PC-re már egy ideje beszerezhető Ancestors: The Humankind Odyssey konzolos változata, amely az Assassin's Creed alkotójának legújabb próbálkozása.

Ancestors: The Humankind Odyssey teszt

Az Ancestors: The Humankind Odyssey-ben a saját klánod életben maradásért vívott küzdelmének a kovácsa lehetsz. Rajtad áll, hogyan mászod meg az evolúciós lépcsőfokokat, arra viszont ne számíts, hogy ebben segítséget is kapsz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy tűnik, véget ért az uborkaszezon, vége a többhetes böjtölésnek: augusztus utolsó napjaira alaposan felpörögtek a kiadók és fejlesztők, és ipari mennyiségű játékot küldenek a boltokba.

Ancestors - videón az evoluciós rendszer

Vadonatúj előzetessel jelentkezett az Ancestors: The Humankind Odyssey, ami a 10 millió évvel ezelőtti neogén korszakban, Afrikában játszódik, mi pedig egy majmokból álló klánt fogunk irányítani. Az új videó a fejlődési rendszert mutatja be.

E3 2019: Ancestors - irány Afrika!

Az IGN közreműködésével befutott egy közel tízperces Ancestors: The Humankind Odyssey játékmenet-bemutató, amiben a játék kreatív igazgatója, Patrice Désilets mesél a fontosabb tudnivalókról.

Ancestors: The Humankind Odyssey dátum

Augusztusban bújhatunk egy ősi majomember bőrébe az Ancestors: The Humankind Odyssey-ben. Az Assassin's Creed alkotójának vadiúj címe első körben PC-re fut be az Epic Games Store-ban, majd decemberben konzolokra is kijön.

Idén jön az Ancestors: The Humankind Odyssey

Idén év végén mutatkozik be a több mint három éve készülő Ancestors: The Humankind Odyssey. Az emberiség születésének korai éveiben, több mint 10 millió évvel ezelőtt játszódó játékot az Assassin's Creed alkotója készíti.

TGA 2018: Végre mozgásban az Ancestors

Régóta készül Patrice Desilets új játéka, amely az emberi evolúciót mutatja be. A játékot végre mozgás közben is megleshettük, ami eléggé időszerű volt, hiszen az a tervek szerint jövőre végre meg is jelenik.

TGA 2018: Az Ancestors és a Rage 2 is ott lesz

Ahogy közeledünk az idei The Game Awardshoz, úgy sűrűsödnek a teaserek a díjátadó kapcsán. Kiderült például, hogy az Ancestors: The Humankind Odyssey és a Rage 2 is új kedvcsinálót kap az esemény apropóján.