Komoly projekten dolgozik a Left 4 Dead csapata

  • Írta: szlav
  • 2018. július 2.
  • Biznisz
Link másolása
A kooperatív lövöldékre szakosodott Turtle Rock stúdió egy online multiplayer shooterhez keres pályatervezőket. Az álláshirdetésben leírtak alapján egy világszinten ismert franchise-ról van szó.

Pályadizájnereket keres a Turtle Rock csapata. A Valve berkeiben dolgozó stúdió olyan játékokat tett le az asztalra, mint az Evolve, a Left 4 Dead, vagy a Counter Strike: Source. Úgy tűnik, hogy az FPS-veterán brigád marad annál, amihez legjobban értenek - ismét egy többjátékos, online shootert készítenek.

A szóban forgó álláshirdetésben megemlítik többek közt azt is, hogy a készülő AAA-lövölde egy világszerte ismert franchise-hoz kötődik majd. A felsorolt elvárások közt is van egy-két érdekesség, a pályatervező feladata ugyanis olyan térképek megalkotása lesz, amelyeknél fontos lesz a kompetitív balansz. Habár ez nem feltétlenül zárja ki egy esetleges Left 4 Dead-, vagy Evolve-folytatás lehetőségét, mindenképpen arra utal, hogy ez esetben nem egy aszimmetrikus (illetve kooperatív) multiplayer-játékról lehet szó.

Legutóbb egyébként 2016-ban hallottunk a Turtle Rock felől. Az akkori hírek szerint egy dark fantasy köntösbe bújtatott kooperatív shooteren dolgoztak.

2.
2.
Extol
Már a L4D2 is dögunalom volt, jobb lesz másba fogniuk
1.
1.
mestermagyar
It would be a shame if it failed because "kell pénz".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...