Augusztusban érkezik a This Is the Police 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Hasonlóan elődjéhez, a This Is the Police 2-ben is egy korrupt rendőrt irányítunk, aki olykor még a bűnözés nyomába is ered. A taktikai stratégiában körökre osztott harcok lesznek, a kihívás pedig nagyobb, ha részegen indulsz bevetésre.

A This Is the Police 2 a Weappy Studio alkotásának egyenesági folytatása. Részben kalandjáték, részben rendőrségi menedzser. Főhősünk Lilly Reed, Sharpwood új seriffje, aki a békét és a rendet szeretné megőrizni a városban. Vagyis csak rajtunk múlik, sikerül-e neki.

Fittyet hányhatunk a törvényre, csúszópénzt fogadhatunk el, hogy szemet hunyjunk a bűnbandák akciói felett, de lehetünk jó zsaruk is, akik tényleg nyugodtan feküdhetnek le a műszak végén.

Jobb felszereléssel a taktikai küldetések is könnyebbek lesznek, ellenben ha elszórjuk a támogatásokat, vagy részegen megyünk bevetésre, a kihívás is nagyobb lesz. A harcok egyébként az XCOM körökre osztott megoldására hajaznak.

Most már tudjuk, hogy a This Is the Police 2 augusztus 2-án landol PC-n, de ősszel PS4-re, Xbox One-ra és Switchre is befut.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...