Mobilos játékként tér vissza a Dead Island

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Ugyan a Dead Island folytatása állítólag még mindig készül, az évek óta tartó várakozást most mégis egy mobilos mellékággal igyekszik enyhíteni a Fishlabs. A free-to-play Dead Island: Survivors a mai naptól tölthető.

A legutolsó információink szerint a Dead Island évek óta ígért második része még mindig készül, így kicsit csalódottak vagyunk, hogy a mostani Dead Island-bejelentés nem ahhoz, hanem egy mobilos, a mai naptól már tölthető mellékszálhoz kapcsolódik.

A Dead Island: Survivors egy tower defense stílusú, free-to-play produkció, ami Androidra, iPhone-okra és iPadekre tölthető. A játék valahol az Orcs Must Die és a Clash Royale szerelemgyereke. Utóbbiból a játékmenetet, előbbiből pedig a lootdobozos megoldást emelte át a játékot készítő Fishlabs. 

4.
4.
Zisten
A Dead Island készítők által alkotott későbbi Dying Light magasan kört vert mindenre és a korábbi játék hibáit is orvosolták benne szerencsére.

Ezt a Dead Island 2 kétlem, hogy meg tudja ugrani... de még a szintet is kétlem, hogy hozná.
Van project ami halálra van ítélve.... ami nem megy, nem kell erőltetni.
Dead Island 2 legyen halott.
3.
3.
Bauff
Első rész szerintem kiemelkedő volt akkoriban, én 4x játszottam végig, pedig nem vagyok nagy újrajátszó ember :)
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Egy semmit nem jelentő cím gyalázása. Jött egy első, aránylag jó rész, és egy átlagos/átlagon aluli kiegészítés hozzá. A második részből meg kb. semmi sem lett, de közben volt egy szánalmas MOBA próbálkozás. Itt már rég nem gyaláznak semmit, mert nincs mit.
1.
1.
Bauff
Nagyon rossz játék, a cím gyalázása
Az irányítás egy borzalom,, nem tudom minek kellett TD játékként kiadni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...