A Fortnite több pénzt hoz mobilon, mint a PUBG

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 5.
  • Biznisz
Link másolása
A Fortnite négyszer több pénzt termelt a riválisánál, pedig a PlayerUnknown’s Battlegrounds mobilos verzióját hatszor többen töltötték le iOS-re és Androidra, mint az Epic battle royale-játékát.

Hiába töltötték le jóval többen a PlayerUnknown’s Battlegrounds mobilos verzióját, mint a Fortnite-ét, az a bevételeket tekintve megközelíteni sem tudja az Epic játékát.

A Bloomberg jelentése szerint a PUBG-t eddig 23,8 millióan töltötték le iOS-re és Androidra az első hetekben, míg a Fortine-ot csak 3,4 millióan iOS-re (az androidos változatra ez esetben még mindig várunk).

A letöltések száma azonban nem jelent semmit, hiszen az Epic alkotása az első 11 hétben 92 millió dollárt bevételt termelt, míg a PUBG csak 19 millió dollárt. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a Fortnite okosabban célozza meg a pénztárcákat, míg a Tencent bevételszerzési stratégiája még finomításra szorul. Igaz, a PUBG nem is tolja az arcodba a mikrotranzakciókat olyan agresszíven, mint a riválisa.

Érdekesség, hogy a Fortnite bevételének kétharmada az észak-amerikai piacról származik, és az ázsiai piacon gyengébben muzsikál. A PUGB forgalma viszont egyenletesen oszlik szét a két piac között.

7.
7.
Max3000
#5: Rengetegen vagyunk "retard"-ak,nem pont most és itt kell fennakadni ezen szerintem.Elmehetünk más szórakoztató termékekhez is vagy az élelmiszeriparba,esetleg ruházati részlegre.Sőt,biztos van olyan vásárlási szokásod ami miatt téged tartanak retardnak.Például a videojátékok.Akik nem foglalkoznak ezzel inkább az életben keresnek elfoglaltságot mintsem akár 1 percet is a virtualitásban töltsenek,azoknak mind a ketten retardak vagyunk.
6.
6.
JacoB
#5: Hát értelek valamennyire, de szerintem ne nézd ennyire negatívan a dolgokat. De szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni ,hogy mire költi a pénzét amiért megdolgozott. Lehet csak pár pixelcsík, de valaki ezzel játszik naponta, szerintem semmi rossz nincs benne, ha ezzel egy kis "felfrissíti" a játékát. Röviden. Én a cosmetic mikrotranzakcióktól egyáltalán nem undorodok el, viszont ahol erősebb képességet kapsz, más fegyvert stb, azokat teljesen elítélem,mert azok nagyban befolyásolják a játékmenetét. De egy új skinnel az ég világon semmi gond sincs, főleg ,hogy alapból free to play a játék
5.
5.
markoci555
#3: azokon az embereken ugyan úgy felháborodok, még családtagjaimon is akik csak azért vesznek új cuccot mert már pár hónapos a régi, vagy kiment a divatból, vagy mit tudom én, és nem azért mert kell is, legyen az zokni vagy függöny, cipő, akármi

#4
nem szó szerinti retard, de szeretem ezt a szót használni mert szerintem az ilyen emberek közel vannak az értelmi fogyatékosokhoz, akik tízezreket képesek kifizetni pár pixelcsíkért cserébe. Az ilyen rohadt drága ékszerekhez tudnám hasonlítani, de azok legalább kézzel foghatóak, valami szegény ember bányászta ki és megcsiszolták. Ezeket csak kihányta egy skin készítő.
4.
4.
CitromH
#1: Nem értem miért retardált, aki ilyenre költ. Úgy látom manapság mindenki mindenkit retardáltnak tart, mert mást dolgokat tart fontosnak. Vajon miért van ez? Én sem költöttem még ilyesmire soha, de attól még nem tarton retardáltnak azt, aki költ rá. Szíve joga. E miatt elítélni bárkit, szerintem erős szegénységi bizonyítvány.
3.
3.
JacoB
#1: Ez miért baj? Ez kb olyan mint ha otthon a lakásodban lecseréled a függönyt. Vagy veszel egy új pár zoknit. Az életben is amúgy rengeteg mikrotranzakció van... azokon mégsem háborodik fel senki.
1.
1.
markoci555
már megszokhattam volna az emberi hülyeséget, de nem megy, mindig meglepődök és elszörnyedek mennyi retardált van, akik sima "cosmetic" tárgyakat vesznek irdatlan pénzekért
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...