Mobilra fejlesztő stúdiót vásárolt fel az EA

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 10.
  • Biznisz
Link másolása
Az Electronic Arts a reggeli órákban jelentette be, hogy felvásárolta az eddig két mobilos játékot fejlesztő Industrial Toys csapatát. Hogy pontosan milyen tervei vannak a kiadónak a 14 fős társasággal, egyelőre rejtély.

Az Industrial Toys 14 főt számláló csapata eddig nem igazán számított termékeny társaságnak, hiszen a 2012-ben alapított stúdió először 2015-ben jelentkezett első játékával, a Midnight Starral, majd egy évvel később érkezett a folytatás, a Midnight Star: Renegade. A nem túl erős portfólió ellenére az Electronic Arts úgy döntött, felvásárolja a csapatot, amit egyébként az azAlex Seropian hozott létre, akinek korább elévülhetetlen szerepe volt a Bungie megalapításában és a Halo első részének fejlesztésében.

Az EA közleménye szerint a csapat EA Worldwide Studioshoz csatlakozik és továbbra is vadonatúj koncepciók életre keltésén fognak dolgozni. Az sem kizárt, hogy a kiadó ezzel a lépéssel a mobilos jelenlétét igyekszik majd erősíteni.

3.
3.
kastorhun
Fogadni mernék hogy valamilyen SW-t fognak fejleszteni.
1.
1.
Teljesen mindegy, mivel EA játékot nem vesz az ember. Persze vannak még naiv emberek. Azt, meg hogy ez a kiadó mobilon micsoda rettenetet tervez, nem is akarom tudni XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...