Novemberben érkezik a Ride 3

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Megannyi licencelt versenyjáték mellett az olasz Milestone a saját IP-jéhez is folytatást készít. A Ride 3 már az Unreal Engine 4-et használja, így nem csupán a látvány javul, hanem a játékmenet is. Már dátumunk is van!

A Ride 3-ban jelentősen javul a realizmus, motorjainkat részletesen testreszabhatjuk, számos új jármű és pálya várja a rajongókat. Városi, vidéki és versenypályák váltják egymást GP, Supermoto, Country és City kategóriákban.

A delejes karriermód mellett visszatér a Livery Editor is, ahol több mint 500 alkatrész közül mazsolázhatunk, a Milestone emellett jobb mesterséges intelligenciát és fizikát ígér. A látványért ezúttal az Unreal Engine 4 felel.

A legújabb videó két új helyszínre, a Garda-tóra, és az olasz Strada della Forrára koncentrál. A készítők drónszkenneléssel modellezték le a területeket, utóbbit sokan csak a "motorozás paradicsomának" nevezik.

A Ride 3 november 8-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

6.
6.
semike
En varom nagyon!!! Mai napig jatszom a masodik resszel ( ha valaki jonne online versenyre szeretettel varom) en nagyon birom!
Pedig utalom a Milleston-t -Gravel miatt konkretan sokkot kaptam- :) de ez a jatek valamiert jol sikerult naluk :)
Remelem nem b@sszak el!!!!
5.
5.
mjsilvester
Várom a Ride 2 jo volt
Az Mxgp pro nagyon jo lett.
4.
4.
DeKor
Én is várom már, hogy mozgásban lássam. Sokat dolgoztunk a modelleken és a textúrákon, tűkön ülve várom, milyen lesz a végeredmény.
3.
3.
Grabowsky30+
#1: Igen teljesen egyet értek vele, Milestone általában nem rakja magasra a lécet, de a Ride2 tényleg egy jól sikerült játék! Kíváncsi leszek a 3-ra!
2.
2.
Zisten
#1: Én az első részt még nem vettem meg, de a második rész teljes season pass-al nagyon megérte.
Nekem totál a régi PS2es Tourist Trophy (PS2) játék hangulata volt.
Általában nem szeretem a motoros játékokat, de ezt a TT hangulat miatt kifejezetten IMÁDTAM! .
Platina is lett, mert megérdemelte!

(Ezt is tuti beszerezzük, ha megint kijön a Game+season pass csomag.)
1.
1.
Morzsi1
Na, szóval a Milestone általában középszerű, és akkor tárgyilagos voltam, DE!: a Ride 2 tök jó volt, és az is a mai napig, valamint a Motogp 17-18 fiaskója után az MXGP Pro szerintem tényleg jól sikerült. Úgyhogy ez is lehetne jó. Remélem az is lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...