A Kalypsóhoz kerültek a Commandos-jogok

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Kalypso Media Group tájékoztatása szerint sikeresen megszerezték a Commandos-frencsájz jogait, így a jövőben visszatérhetnek a régebbi epizódok felújított kiadásai, illetve maga a sorozat is folytatódhat majd.

A bejelentés szerint a Kalypso Media sikeres üzletet kötött a Commandos-sorozat korábbi jogtulajdonosával, így a kiadóhoz került a teljes franchise és annak minden joga. Ez azt jelenti, hogy nemcsak vadonatúj részeken dolgozhat majd a Kalypso, hanem a korábbi epizódok, a Commandos: Behind Enemy Lines, a Commandos 2: Men of Courage, a Commandos 3: Destination Berlin és a Commandos: Strike Force is hozzájuk vándoroltak.

Nem véletlen, hogy a kiadó a kiadott közleményben megerősítette, már dolgoznak is egy vadonatúj folytatáson, tovább szeretnék, ha a régebbi részek is megjelennének, új köntösben, lehetőség szerint a mai platformokra.

12.
12.
Juha
#11: Azért nem véletlen, hogy visszanyúlnak a régebbi stílusokhoz, a Wasteland2, Elite, Pillars of Eternity sokáig parlagon hagyott játékmenetet hozott vissza a köztudatba, és elég szépen muzsikáltak is. Persze valamennyit modernizálni kell, csak a hangulat maradjon meg.
Amúgy az első részt hónapok alatt játszottam végig, szerintem "véletlenül" akkor kellett új egeret is vennem, a 2. rész viszont túl könnyű lett az 1 után. Még a Desperados volt jó, de az iszonyat bug-os volt nekem.
11.
11.
Sid3481
#10: Hát pont hogy ezen nőttem fel és minden részét végigtoltam, heteket görcsöltem előtte és nagy kedvenc volt.Úgyhogy ne mond, hogy nem értem meg! Mondjuk azt nem értem, hogy "etnikum", de mindegy! Ja igen és van sok szar játék aláírom, de akkor is nagy lehetőség lenne benne szerintem, gondolom nem véletlen mentek el anno az fps irányába. És hagyjuk már a múltban élést, hogy anno milyen jó volt, sok játékot csak az idő szépít meg. Hiába újítják fel soha nem fogja azt az élményt visszaadni!
10.
10.
Szudzsio
#1: Na mondjuk ez pont nem az a műfaj amiből TPS-t kellene csinálni! Tucat olyan fostalicska játék van amivel a sok konzolos elbaszhatja az idejét! Ez a játék egy etnikum és hatalmas múlttal rendelkezik. Az nem értheti meg aki annak idején nem ezeken nőtt fel.
6.
6.
crytek
Nekem a Strike Force tetszett a legjobban mert fps volt... Jöhetne azona vonalon egy új rész ,de felőlem tps is lehet..
5.
5.
Stack
A kettőt számtalanszor végig vittem. Az egyik legjobb játék volt. A 3-ban sajna csalódnom kellett, valahogy az már nem adta vissza a hangulatot. A strike force szerintem nagyon típus idegen volt :-(
4.
4.
shatterhand
#3: Hianypotlonak jott addig a shadow tactics
3.
3.
csoki0619
Az isten szerelmére, ezt várom már évek óta h valaki csináljon már egy rendes folytatást. A második részt mindenkinek tudom ajánlani, még aki nem is annyira ugrál a műfajért, aki pedig túl könnyűnek találná, létezik hozzá egy Destination Paris nevű mod, sokkal nehezebb lesz a játék,plusz a pályák is teljesen másmilyenek lesznek
2.
2.
shatterhand
2.-at ps2 jatszottam. 1het alatt megszoktam az iranyitast.
Az egyetlen baja,hogy eleg volt egyesevel elcsalni az oroket, majd nyugodtan teljesiteni a feladatokat. Idoigenyes volt ,de celravezeto.
1.
1.
Sid3481
Anno nagyon nagy kedvenc volt, de ma már nem ülnék le egy felújított rész mellé! Viszont egy TPS nézetű részt el tudnék képzelni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...