Xboxra is megjelent a Warhammer: Vermintide 2

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 12.
  • Videó
Ahogy azt korábban a Fatshark ígérte, végre Xbox One-ra is megjelent a Warhammer: Vermintide PC-n nagyon jól teljesítő folytatása, ami egyébként az Xbox Game Pass szolgáltatáson keresztül is kipróbálható a mai naptól.

Sikeresen lezárult a Warhammer: Vermintide 2 xboxos bétatesztje, így a Fatshark tartotta korábbi ígéretét, és tegnap óta minden Xbox One-tulajdonos számára elérhető a PC-n remek eladási számokat produkáló folytatás.

A játék Xbox One X-en a nagyobb teljesítményt is kihasználja, így natív 4K-ban indulhatunk a csoportos vadászatra, ráadásul ha Xbox Game Pass-előfizető vagy, elég jó áron csatlakozhatsz a mókához.

A premier alkalmából egy hangulatos előzetes is befutott. Hogy mikor érkezik a játék PlayStation 4-re, egyelőre rejtély.

3.
BrockSamson
#1: Alacsony nehezsegen meg igazad lehet, de amint veteran vagy champion fokozaton esel neki, hirtelen fontossa kezd valni a csapatmunka, a kepessegek megfelelo beosztasa, a helyezkedes, a fegyverek utotavja es sebessege, a kulonleges ellenfelek kiszurasa es megolese, a pontos vedekezes es nem utolso sorban a megfelelo felszereles.
Amugy ugyanolyan a jatek, mint a Left4Dead vagy a Borderlands, amik szerintem dogunalmasak es erdektelenek, ha egyedul jatszod oket, viszont tarsasaggal iszonyat jo szorakozas tud lenni mind.
2.
TolokocsisIsBack
#1: Igazából izlések és pofonok. Kicsit több mint amit leírtál.(szerintem) valóban fontos a gyorsaság mikor merre ugrasz el stb. Viszont egyre nehezedő fokozatokon nagyon fontos a jó csapat a felszerelés és hogy mire talentelsz. Én azt mondom adj neki még egy esélyt, mert hidd el fontos a jó csapat a balance a karakterek között. A loot system pedig szerintem kicsit szarabb lett mint az előző részben, de valahogy tulteszem magam rajta. Mondjuk azt is hozzateszem hogy imádom/tam az ugyanúgy 4 fős co-op L4D 1-2ot. Ugyan lényeges eltérés van a 2 játék atmoszféraja és játékmenete között, de maga a koncepció majdnem egy és ugyanaz.
1.
TheOneWhoKnocks
Gamepassen keresztül rá is vetettem magam tegnap, néhány kör után töröltem is. Végeláthatatlan unalmas hentelés. Csak forgolódni kell, és nyomkodni a ravaszt nonstop, maximum arra kell figyelni, hogy a társaid közelében maradj. (ráadásul szerintem ronda is) Egyáltalán nem értem mitől sikeres, de ha van itt valaki aki el tudja magyarázni mit élvez rajta, azt szivesen veszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...