Remnant: From the Ashes - a Darksiders 3 alkotóitól

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Darksiders 3 mellett egy másik játékon, a Remnant: From the Ashes című külső nézetes túlélőshooteren is dolgozik a Gunfire Games. A posztapokaliptikus jövőben a Földön a The Rootnak nevezett rejtélyes lények uralkodnak.

A Remnant: From the Ashes elkeserítő jövőképet fest le. A Földön extradimenzionális és szinte megfoghatatlan lények veszik át az irányítást. A létsíkokon könnyűszerrel utazó The Root ellen csak a csapatunkkal összedolgozva, és új cuccokat craftolva győzedelmeskedhetünk.

A játék véletlenszerűen generálódó pályákat kínál, összesen négyen verhetjük vissza az idegenek rohamát. Mindenki másban jártas, a szokásos archetípusok nem hiányoznak. Lesznek kisebb és nagyobb lények, illetve epikus küzdelmekkel kecsegtető bossok is. A kulcs az alkalmazkodás.

A harcok során fejlődünk is, karakterünket és felszerelésünket testreszabhatjuk. Minden egyes világ egyedi teremtményeket és kihívásokat rejt, de ha két csetepaté között felfedezzük a környezetet, életben maradhatunk. Utunk során képzett túlélőkkel találkozunk, akiket befogadhatunk bázisunkba, és akik ezután értékes képességeket és erőforrásokat kínálnak fegyvereink és cuccaink fejlesztésére.

A Gamescomra már játszható demóval készülnek a Gunfire srácai. A Remnant: From the Ashes PC-re, Xbox One-ra és PS4-re készül a Perfect World kiadásában.

1.
1.
kastorhun
A dizájn nekem tetszik, de maga a játék nem tűnik túl nagy számnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...