Remnant: From the Ashes PC, PS4, XBOXONE

A The Rootnak nevezett extradimenzionális lények szállták meg a Földet. Három másik társaddal kell megfékezned őket.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha eddig nem is volt egyértelmű, hogy vége a nyári uborkaszezonnak, mostanra már mindenképpen az lesz, mivel igazán remek címek várnak ránk a következő napokban; folytatódik a Life is Strange 2, és érkezik a Remnant: From the Ashes.

A Gunfire Games és a Milestone is a THQ Nordicé

Folytatja a maratoni bevásárlókörútját a THQ Nordic, ezúttal a Darksiders III-at is jegyző Gunfire Games és a versenyjátékokban utazó Milestone akvizícióját jelentette be a kiadó.

Így kezdődik a Remnant: From the Ashes

Nyakunkon a Remnant: From the Ashes megjelenése, így itt az ideje, hogy többet is lássunk a játékmenetből. A mai videónak köszönhetően megtudhatjuk, hogy mi vár majd ránk, amikor elsőként elindítjuk a játékot.

Remnant: From the Ashes - a mocsár rémségei

A Remnant: From the Ashes újabb helyszíne kapott mozgóképes ízelítőt a minap, ezúttal egy kicsit sem barátságos mocsárral és annak rémségeivel ismerkedhetünk meg közelebbről.

A Remnant: From the Ashes világai

Rhom romba dőlt tájai után két további Remnant: From the Ashes-világról is lerántotta a leplet a Darksiders harmadik részét is készítő Gunfire Games. Ezúttal az emberiség főhadiszállása, a Ward 13 és a rejtélyes The Labyrinth mutatkozik be.

Ilyen a Remnant: From the Ashes romba dőlt világa

Rhom kopár dűnéi és a bukott civilizáció vasbeton-mementói között semmi jó nem vár ránk. A Remnant: From the Ashes kegyetlen világa most egy vadiúj előzetesen mutatja meg magát.

E3 2019: Akcióban a Remnant: From the Ashes

A hangulatos E3-as előzetes után az IGN leült beszélgetni a Gunfire Games társalapítójával, aki rengeteg érdekességet oszt meg a csapat készülő új játékáról, a Remnant: From the Ashesről.

E3 2019: Remnant - valóra vált rémálom

Az idén meglepően mozgalmasra sikeredett PC Gaming Shown mutatkozott be a Gunfire Studios augusztusra datált posztapokaliptikus játékának, a Remnant: From the Ashesnek a legfrissebb játékmenet-ízelítője.

Augusztusban érkezik a Remnant: From the Ashes

Tudtuk, hogy készülőben van valami a múlt heti trailer után, így nem is lepődtünk meg azon, hogy napra pontos dátumot kapott a Darksiders III készítőinek új címe. A számtalanszor újrajátszható Remnant: From the Ashes augusztusban fut be.

Életjelek a Remnant: From the Ashes felől

Ősz óta nem hallottunk a Darksiders III alkotóinak posztapokaliptikus túlélőjátékáról, a Remnant: From the Ashesről. Most egy vadiúj trailert kaptunk a mitikus lények levadászásáról szóló külső nézetes anyagról.