Battlefield V - kiderült a nyílt béta időpontja

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 14.
  • Korai verzió
Link másolása
A DICE hivatalosan is bejelentette, hogy szeptember elején indul el a második világháborúban játszódó Battlefield V nyílt bétája. Az alfához képest komoly javulást ígérnek a készítők minden téren.

A béta során az alfaverzió zárt tesztjéhez hasonlóan a játékosok a Conquest, illetve a Grand Operation során az Airborne és a Breakthrough játékmódokban próbálhatják ki magukat. Ennek megfelelően várhatólag az Artic Fjord pálya lesz elsősorban elérhető. Arról, hogy a játék futtatásához milyen gépre lesz szükségünk, az alábbi cikkben írtunk részletesen. A bétával kapcsolatban bővebb információkat pedig ezen a linken találhattok.

A Battlefield V október 19-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ha azonban nehéz addig is elviselni Battlefield nélkül a meleg nyári napokat, akkor jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a következő napokban a Battlefield 1-hez és a Battlefield 4-hez egyes DLC-ket ingyen lehet beszerezni.

5.
5.
ollie92
Az első BF, aminek a bétáját lehet ki se próbálom. Horribilisan kiábrándító az egész.
Míg a BF1-nél lehetett látni az igyekezetet, új háború, fegyverek, játékelemek, addig ez csak egy olcsó BF1 reskin. Igen egy kiabszott reskin (közel harc egy az egyben BF1, járművek előre beállítva, semmi testreszabhatóság, iszonyat gagyi karakterek. De ami leginkább lerohaszt a kurva sok nő. A sok nyögdécselést hallgatni , meg a vinnyogást mikor meghalnak, rohadt kiábrándító. A katonákról meg se lehet mondani, hogy barát, vagy ellenség. Borzalmas optimalizáció, amit a játékosok jól beszopnak majd a rajtkor :)Tankok gagyik, repülők kindertojásokat szórnak és mindezek mellett kurvára bugos az egész. Arról már ne is beszéljünk, hogy csak 2! frakcióval kezdeni 8-10 pályával nagyon vicces. Jó most jöhettek a szokásos elvakult"dehátezingyenesliveservicetkap". pont az a másik baj, évente az a 2-3 map kurvára nem elég.16 évet várni egy igazi WWII battlefield-re, erre kiadják ezt ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...