Destiny 2 - más hangján szólal meg Cayde-6

  • Írta: fojesz
  • 2018. július 18.
  • Gyászhír
Link másolása
Maga Nathan Fillion erősítette meg a találgatásokat, hogy a Destiny 2 Forsaken alcímet viselő kiegészítőjében már nem ő fogja megszólaltatni Cayde-6 karakterét. Nolan North ugrik be a helyére.

Új szinkronhangot kapott a Destiny-univerzum egyik legkedveltebb karaktere. Cayde-6-et eddig Nathan Fillion szólaltatta meg, az úriember azonban a minap megerősítette a Kotakunak, hogy egyéb elfoglaltságai miatt már nem tudta bevállalni a szeptember 4-én érkező Forsaken kiegészítő szinkronmunkáit. Mindez azért is érdekes, mert a jelek szerint Cayde-6 utoljára szerepel a sorozatban:

Fillion helyére a gyakorlott szinkronszínész, Nolan North ugrik majd be, aki már egyszer kisegítette a Bungie csapatát, amikor Peter Dinklage karakterét kellett átvennie. Dinklage anno hasonló okokból szakított a játékkal, legalábbis a hivatalos indoklás szerint, mert ugye mind emlékszünk még arra, hogy nem nyújtott éppen kiemelkedő teljesítményt Ghost szerepében.

Az, hogy Fillion kiszállt a Destiny 2-ből, az E3 óta gyanús volt, ugyanis már az expón kiállított demóban is feltűnt néhányaknak, hogy nem ő szólaltatja meg a karaktert. Habár a váltás most megerősítést nyert, azt még nem tudni, hogy North mennyi munkát kapott ezúttal: Ghost esetében Dinklage teljes mondókáját újra felvetették vele a folytonosság kedvéért, és nem csak az új szövegeket kellett felmondania.

Érdekesség, hogy Fillion épp a minap tette közzé a "házi készítésű" Uncharted-kisfilmjét - Nathan Drake karakterét a videojátékokban Nolan North szólaltatja meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...