VR-játék készül a The Walking Dead alapján

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem telhet el úgy hét, hogy ne érkezne újabb hír egy újabb The Walking Dead-játékról. És így van ez most is! A Skydance Interactive és a Skybound Entertainment jóvoltából hamarosan befut a The Walking Dead: Saints & Sinners.

Az utóbbi időben jó dolog The Walking Dead-rajongónak lenni – legalábbis ami a videojátékos oldalt illeti. Augusztusban érkezik a Telltale Games fejlesztésében a The Walking Dead: The Final Season első epizódja, mely végérvényesen lezárja Clementine történetét.

Novemberi megjelenésével az Overkill’s The Walking Dead akciójáték sincs túl messze már, melyről 22 perces játékmenetet az alábbi linken tudtok megnézni, a gépigényét pedig itt találhatjátok.

Azoknak pedig, akik hatalmas AR-fanok, szintén jó hírünk van! Múlt héten jelent meg a The Walking Dead: Our World, melyben a Pokémon Góhoz hasonló technikával otthonról kimozdulva harcolhatunk a zombik ellen.

Szerencsére a franchise nem feledkezett el a VR-rajongókról sem. A Skydance Interactive és a Skybound Entertainment közös fejlesztéseként érkezik a The Walking Dead: Saints & Sinners, melyről egyelőre annyit tudni, hogy a New Orleansban játszódó alkotás középpontjában a virtuális valóság lesz.

A játékról egyelőre csupán két kép érkezett, részletesebb infókat a szombatig tartó Comic-Con során fognak megosztani a fejlesztők.

2.
2.
Heldengeist
#1: De van egyáltalán értelme még erőltetni? Már elég masszívan leszállóágban van a sorozat népszerűsége.
1.
1.
GAMEROD
Mindent ezzel a címmel akarnak eladni... vegyíteni kéne ezeket a State Of Decay bázisépítős, túlélő elemeivel, FPS nézettel, az lenne az igazi, ne csak lineáris agyatlan kaszabolás legyen, mert viccen kívül eddig az hasonlít legjobban a Walking Dead-re, persze annyi hibával hogy a térképek és helyszínek jellegtelenek benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...