E3 2018: Nyáron tér vissza a The Walking Dead

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Augusztusban érkezik a The Walking Dead: The Final Season első epizódja, s ezzel Clementine sztorija végre lezárul. A lánynak ezúttal egy árva fiút, AJ-t kell megvédenie bármi áron. Megérkezett az első trailer is!

A Telltale Games bejelentette, hogy a The Walking Dead: The Final Season első epizódja augusztus 14-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en, majd valamivel később a Switch-változat is befut.

Az utolsó évad Clementine-ra koncentrál majd, aki már igazi túlélővé avanzsált. A The Final Season új kamerarendszerrel és művészeti designnal operál, támogatja a 4K-t és a HDR-t is. A harcok sem lesznek scripteltek. A Telltale szerint "új típusú választási lehetőségek" várnak a játékosra.

Clementine-nak újjá kell építenie az életét és vezetővé kell válnia, miután egy árva kisfiú, AJ szegődik hozzá. A finálé megragadó érzelmi utazásra visz, és persze a járkálókkal is össze kell csapnunk.

Június 8-tól előrendelhetjük az évadot PC-n, Xbox One-on és PS4-en 20 dollárért, s ezért megkapjuk mind a négy epizódot. Konzolon még hozzácsapják ehhez a The Walking Dead Collectiont is, így megismerhetjük a 19 epizódra rúgó előzményeket is.

4.
4.
Formula1fanatic
#3: Persze és lesz benne majd szerelmi aktus is , amit a Q és E gombokkal lehet majd vezérelni :D
3.
3.
Mortis
#2: mármint úgy érted első évadhoz. ezzel egyetértek, pedig már az sem volt hibátlan( a második epizód kivételével, ami szerintem a képregény All Out War arch-ja után a második legjobb dolog a franchise-ban); a második évad nagyon lagymatag volt, a harmadik meg egyenesen idegesítő néhol - az se tetszett hogy milyen irányba vitték el Clementine-t.
itt meg majd biztos kap komoly románc szálat, mert miért ne.
2.
2.
markoci555
az első részhez eddig semelyik nem ért fel... azért hozzáadtam a frontiert a kívánságlistára, hátha már lemegy valamikor 75%-ra, humble-n szerintem olyasmi lesz hogy az összes be lesz rakva, és mivel a többi megvan, nem lesz értelme azt megvennem
1.
1.
Formula1fanatic
"Clementine-nek újjá kell építenie az életét és vezetővé kell válnia, miután egy árva kisfiú, AJ szegődik hozzá." Inkább azt írnám, hogy újból hozzá szegődik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...