Ilyen lesz a Naruto to Boruto Base Battle módja

  • Írta: szlav
  • 2018. július 19.
  • Videó
Link másolása
Holnap startol a Naruto to Boruto: Shinobi Striker nyílt bétatesztje, még mielőtt azonban egymásnak esnének a világ nindzsái, a Bandai Namco kidobott egy előzetest a Base Battle játékmódról.

Szűk másfél hónap van már csak hátra a Naruto to Boruto: Shinobi Striker megjelenéséig, itt az ideje lassan tehát, hogy kiélezzük a shurikeneket. A ráhangolódásra pedig a holnap startoló nyílt bétateszt lesz a legmegfelelőbb alkalom, amelyhez minden Xbox One- és PlayStation 4-tulaj hozzáférhet majd.

A teszt során kipróbálhatjátok majd a Base Battle névre keresztelt játékmódot is, amely gyakorlatilag egy hárompontos King of the Hill-szerű opció lesz. A cél természetesen az ellenséges csapat leszorítása a kijelölt platformokról, ehhez pedig szükségünk lesz egy jó adag csapatmunkára. Azt pedig, hogy mindez hogy néz ki majd élesben, a lenti videó demonstrálja.

A Naruto to Boruto: Shinobi Striker augusztus 31-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re.

3.
3.
B-Shaggy
Nekem már a Shippuuden is elnyújtott volt és a végén rengeteg döntéssel nem értek egyet. Van rengeteg potenciál az új generációban, elvégre összességében a Naruto-sztoriban is nagy szerepe van a különböző generációknak, de sajnos az eleje nem tűnik túl jónak. Én azért reménykedem, a Naruto is inkább a végére kezdett beérni, aztán jött a Shippuuden, ami nagyon megemelte a színvonalat, talán itt is valami hasonló fog történni. Csak csinálnák jól!
2.
2.
#1: Igen, egyetértek. A Shippuden volt a legjobb sorozat, kár, hogy sok filler rész volt benne. Én a mostani Boruto sorozatban már csak Saradára vagyok kíváncsi. A többiek már nagyon nem érdekelnek. Meg talán Sasuke.
1.
1.
medson
Bárcsak tiszteségesen abbahagyták volna a Shippuden végével.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...