Gonosztevőt építünk a LEGO DC Super Villainsben

  • Írta: szlav
  • 2018. július 19.
  • Videó
Link másolása
Nem csak a szuperhősökről szól a világ! A következő LEGO-játékban a DC-univerzum gonosztevőié a főszerep, a legújabb trailerben pedig megleshetjük, hogy hogyan kreálhatunk magunknak saját rosszcsont-alteregót.

Megkezdődött az idei San Diego-i Comic-Con, úgyhogy sűrű hete lesz a világ képregényrajongóinak. Új előzetest kapott például a LEGO DC Super-Villains is, amiben mindenki kedvenc Harley Quinnje vezeti fel a következő építőkockás kalandot.

A címből adódóan az új LEGO-játék ezúttal nem az Igazság Ligája szemszögéből közelíti majd meg a történetet - ezúttal Batman és Superman ellenlábasai kerülnek a fókuszba. Egy kis rosszalkodás pedig senkinek sem árt, így mi is megalkothatjuk majd a saját szupergonoszunkat.

A LEGO DC Super-Villains október 19-én robban be PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

4.
4.
Juha
#2: Azért voltak szoptatós részek a legosw-ben is, amik egy játékokhoz nem szokott felnőttnek is gondot okoztak: az ugrálások
3.
3.
PaprikaJancsi
Lego Star Wars 7 óta, egy újabb Lego cím ami felkeltette az érdeklődésemet. Jónak tűnik.
2.
2.
B-Shaggy
#1: Ne stresszeld túl. Ezek mindig is úgy készültek, hogy az egész pici gyerekek is tudjanak már vele játszani, nekik pedig nem tudnak jobb feladványokat kitalálni mint a verj szét mindent, nyomj le egy gombot és menj tovább. A harc is olyan hogy egy gombot nyomkodsz, semmi tét. Kisebb koromban megőrültem a Star Wars részekért, ma már csak kisebb unokatesókkal / barátnővel végigrohanós játék, de bárkivel is játszom, egy pár óra után muszáj lerakni.
1.
1.
kastorhun
Én tényleg szeretem a Lego játékokat.
Viszont az amerre tartanak egyszerűen katasztrofális.

Hogy lehet az hogy a több éves Lego SW7 a legszebb!
Hogy lehet az hogy az abban látott valóban jó újításokat kukázták?!
Hogy lehet az hogy egyszerűen cs*szn*kjátékot fejleszteni?

Ebben a Lego építgetősdibe annyira de annyira sok potenciál van, de ők inkább a jó öreg codos mentalitást viszik tovább, ctrl + c, utána ctrl + v!

Ez a szuperhősös dolog pedig jó volt az első pár alkalommal, de egyszerűen már unalmas. De így legalább elég csak skineket cserélgetniük!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...