Sötét hangulatú előzetest kapott a Titans

  • Írta: szlav
  • 2018. július 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha a Tini titánok könnyed hangulatára vágytok, akkor azt ne a Titans-sorozatnál keressétek. A legújabb előzetesben bemutatkozik Robin, Raven, Starfire és Beast Boy is, az ifjú hősöknek pedig van egy-két keresetlen szavuk Batman felé.

A DC saját streaming szolgáltatására, a DC Universe-re készülő Titans nem finomkodik. Végképp elhagyták a délutáni tévés hangulatot - az ifjú szuperhősöket nem félemlíti meg a látványos erőszak és a káromkodás. Mindehhez pedig a már jól ismert DC-s sötét atmoszféra társul.

A történet Dick Grayson történetét követi majd, aki cirkuszi mutatványosból vált rendőrré, később pedig az első Robinná. Az ő vezetése alatt verbuválódnak majd össze a Titánok, melynek tagjai szintén feltűnnek az alábbi előzetesen:


7.
7.
azureknight0715
Mèg ènsem tudom hogyan viszonyuljak ehez a sorozathoz, mert trailer alapján bejön, szeretem a dc fèle sötètebb hangulatot, gothamban is ez az egyik fènyont, de Starfiren nagyon kiakadtam, mert kedvenc karakterem, injustice 2 ben is nála tanultam meg elöször 10- es kombót. Viszont van valaki aki pl azt mondja hogy a legelső eredeti kèpregènyekben így nèzett ki. Illetve nem ez a vègleges alakja. Viszont így elkèpzelni sem tudom hogy mit lehet ebből csinálni mert az elègè abszurd lenne ha ugymond kifehèrítenèk :D
6.
6.
PaprikaJancsi
#2: XD valami nagyon félrement az tuti
5.
5.
PrimYaz00
#2: OFF:

Vigyázz, mert rasszista leszel, ebben a remek liberális világban :).
4.
4.
McDuff
Hát ez így...nem is tudom.
Hiába mentegetőztek azzal a készítők meg a színészek meg mindenki, amikor kikerült az első jelmezes kép, hogy az csak korai állapot, a végső jelmez nem így fog kinézni...de, pont így néznek ki ebben az előzetesben is, hangyafasznyit nem változtattak semmin.
Ez sajnos nálam rányomja a bélyeget, pedig Robin állat, meg az is tetszik hogy brutál, de Raven konkrétan még a rajzfilm sorozatban is félelmetesebb volt, Csillag..ő meg...hát...inkább nem is mondok semmit.
Szarul néznek ki na, akármennyire szeretem a DC-t, akármennyire is játszik majd jól a színész, akármennyire is lesz komor és felnőtteknek szóló, ha a karakternek köze nincs a megszokotthoz, az nálam onnantól nem kelti azt az illúziót és mindig azt fogom nézni. Így járt nálam Jared Leto Jokere is...pedig mint színész, nagyra tartom.
3.
3.
strike19
Csillagfény és gézengúz nagyon gagyi.
Csillagfény mint valami néger prosti.
Egyébként szertem a TEEN Titans de inkább a Go filmet nézem meg mint ezt a sorozatot.
Nick Cage Superman szerepében. :D
2.
2.
hadzsime
Starfire piszkosul nem stimmel.
https://kek.gg/i/6fpCH6.jpeg
1.
1.
Stack
"A legújabb előzetesben bemutatkozik Robin, Raven, Starfire és Beast Boy is" + Hawk és Dove is...
Én egy kicsit hiányolom Raven 4 szemű megjelenítését, de mindenképpen örömmel várom a dark-os hangulatot az Arrow-féle szappanopera után.

U.i.: Nézhetnétek gyakrabban email-eket ;-) már kora délután küldtem nektek a hírt ;-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...