Gay Tony visszatér a GTA V-ben

  • Írta: szlav
  • 2018. július 20.
  • Letöltés
Link másolása
A Grand Theft Auto IV 2009-es sztorikiegészítőjében, a The Ballad of Gay Tonyban megismert Tony Prince megérkezett Los Santosba. Az After Hours a GTA Online éjszakai életét teszi majd izgalmasabbá és veszélyesebbé.

Gay Tony maga mögött hagyta Liberty Cityt, itt az ideje, hogy felpezsdüljön Los Santos éjszakai élete is. Neonfényes nightclubok, magukból kikelt partiarcok és DJ-k, na meg persze egy rakás balhé vár minket a GTA Online After Hours frissítésében.

Csak ránk vár a Tony's Fun House, ahol a bömbölő zene mellett minden kevésbé legitim ügyünket is lebonyolíthatjuk majd. A trailer alapján pedig mindehhez társul egy jó adag sztoriküldetés is.

Az After Hours július 24-én gördül be PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

4.
4.
cannondale
Online a legjobb, mert kiszámíthatatlan és nem ugyanazon a folyosón kell végig menni 100x ahol már előre tudod mi fog történni.
3.
3.
DarkLord
#2: Nos igen, abban én még nem sok férfias hangot hallottam online, mikor játszottam vele, pedig elég sokszor nyomtam...asszony egyszer meg is jegyezte, hogy óvodásokkal játszok? Mondom neki ezek játsszák, mit tudok tenni, ha játszani akarom én is :D
2.
2.
kopic
#1: Van egy erzesem, hogy csupan az utobbi sajnos... a sok 10 eves hulyegyerek miatt (nagy szamban sztem ok nyomjak az Onlinet)
1.
1.
DarkLord
10 küldetés biztos lesz benne...remélem valami beteg dolog is lesz mondjuk fele csapatnak álcázott kurvának kell lennie, míg aki a stricit játssza szépen teríti őket a piacon, hogy a végén elkapjuk a rosz fiúkat . Nagyon beteg dolgokat ki lehetne találni erre a buzis vonlra is csak nem tudom mennyire mennek rá a homok cikizésére és csak simán egy ilyen club életi dolog lesz az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...