Spider-Man - előzetesen a történet

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 20.
  • Videó
Link másolása
Kezdetét vette San Diegóban az idei Comic-Con, ahol a Marvel játékpaneljének egyik főszereplője a szeptemberben boltokba kerülő, Insomniac-féle Spider-Man volt. Ennek megfelelően kaptunk pár látnivalót.

Kezdjük a legfontosabbal, mégpedig azzal a történetmesélős előzetessel, ami végre részletesebben bemutatja, mi is történik majd ebben a kalandban Pókemberrel. A videóban színre lép egy eddig be nem mutatott karakter is, illetve lesznek ismerős visszatérők is, továbbá Pókember szövetségesei is bemutatkoznak.

Emellett bemutatkozott a harmadik beszerezhető kosztüm, a Velocity Suit, továbbá az is kiderült, hogy az előrendelői bónuszként megvásárolható gúnyákat a játékban is fel lehet majd oldani.

Végezetül pedig lerántották a leplet a limitált kiszerelésben piacra kerülő Spider-Man PS4 Próról, ami egy pofás piros, Pókember-logós változat lesz.

A játék szeptember 7-én érkezik PS4-re.

15.
15.
Effecta
És ha ez is több részes lesz? Baromi sok ellenfele van pókembernek plusz a Marvel univerzumból át tudjak hozni egy halommal, nem is beszélve a párhuzamos univerzumokról.
14.
14.
Duken
13.
13.
Duken
#10: Ütős cucc lesz de azért jó lenne ha venomot is kitolnák dlc-be meg misteriot! :D
11.
11.
Duken
Ideje volt már egy arkham szintű pókember játékot összerakni.
10.
10.
Effecta
#8: Adom. Azt nagyon összerakták. Én a Spider-Man 2-t toltam sokat PS2-n, PC-n az Ultimate Spidermant
9.
9.
Bnecne
8.
8.
Bnecne
Alig várom már a szeptembert.Az eddigi összes Pókember játékot legalább egyszer végigjátszottam(web of shadows vagy 4-szer). Minél többet látok a játékból annál jobban kell és hiszem el azt hogy végre N a 2008-as WOS lesz számomra a legjobb Pókember játék
1.
1.
PaprikaJancsi
Itt a magyar változata:
https://www.youtube.com/watch?v=Qj_9a1BHQaI
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...