The Cycle - bemutatkozott a YAGER új játéka

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalosan is bemutatkozott a Spec Ops: The Line-t fejlesztő Yager Development legújabb játéka, a The Cycle, ami egy kifejezetten multiplayerre kihegyezett belső nézetes shooter lesz.

A The Cycle a Fortuna III nevű bolygón játszódik majd, ami egyszerre lesz életveszélyes és maga a paradicsom. Csodálatos flórával és faunával lesz dolgunk, de állandóan őrületes viharok tombolnak majd a planétán, így igyekeznünk kell, hogy a kapott küldetéseket a limitidőn belül teljesítsük, különben a biztos halállal nézünk majd farkasszemet. Mivel a The Cycle egy multiplayer módra kihegyezett móka lesz, a kihívásokat társakkal karöltve is teljesíthetjük, de persze arra is ügyelnünk kell, hogy mások is vadászhatnak ránk.

Megszerzett kiegészítőinket, fegyvereinket a feketepiacon tudjuk majd pénzzé tenni, és persze ott tudunk majd új dolgokat is beszerezni. Emellett lehetőségünk lesz kraftolni, így a következő feladatok előtt új kütyüket és fegyvereket is összetákolhatunk majd.

A játék korai változata még az év vége előtt bemutatkozik, egyelőre csak PC-n.

17.
17.
markoci555
az egy dolog hogy multis, de a spec ops elég gyatra egy játék lett, nem is értem a pozitív értékelést steamen
iszonyatosan jó alapötletet dobtak el a játékkészítők a jó pár technikai hibával, bugokkal, hülye csaló AI-val és irdatlan hülyeségekkel
örülök hogy ingyen szereztem be és nem költöttem rá egy forintot se
egy írtó nagy adag átprogramozás után akár egy jó játékot is ki lehetett volna hozni belőle

ha a spec ops-ra alapozunk, akkor most is ugyan az lesz, már a trailer és leírás alapján jó játék lehetett volna, de valszeg elcseszik sok dologban, plusz már a multival pofára esés egy nézőpontból
16.
16.
crytek
#12: Ha ez így volna már az első résznél megbukott volna a Witcher széria....és a többi istentelen über single player cucc.... Szóval van igény bőségesen a single playerre csak őket ez nem érdekli ,hanem a pénz... Azzal sajnos nem lehet harcolni hogy egy mmo vagy n+1 multis ótvar jobban tejel mert ott ha kell a játék menüjét is el tudják adni pénzért ....fertő
13.
13.
Neo1989
Még a Bethesda a Naughty Dog meg a CD Projekt Red az utolsó hírmondói a minőségi Single munkáknak.
12.
12.
Rakottkrumpli
#9: Tévedsz. Az embereknek az igénytelen multis szarokra van igénye. Nem a játékfejlesztők a hibásak. A gamer társadalom lett egy igénytelen szarkupac... (tisztelet a kivételnek, ami egyre kevesebb...)
9.
9.
prodigy1990
Nahát, multiplayer. Ezek is minimális munkával akarnak nagyot kaszálni. Lassan az igényes single játékok ritkák lesznek, mint a fehér holló. Mikor veszik már észre, hogy az emberek nagy részét nem érdeklik a multis ökörködések? Szerintem az emberek nagy része már nagyon ki van éhezve az igényes, sztori-orientált emlékezetes történettel, szereplőkkel, eseményekkel teletűzdelt játékokra, de ezek tovább ontják a minimális befektetésű, nagy haszont remélő játékaikat. Majd meglátjuk, mekkora bevétele lesz ennek, kinek mi jön be, de én biztos nem fogok hosszú órákat ölni egy olyan játékba, aminek még végcélja sincs, csak feleslegesen rabolja az idődet.
8.
8.
manderel
A Spec Opsot imádtam, most is megörültem mikor láttam hogy új játékot készít a Yager. De ez így csalódás :(
6.
6.
kastorhun
#4: A Spec Ops: The Line állítólag fantasztikus játék lett. Annak sikere után kezdtem örülni hogy több remek Single játékot fognak majd csinálni, kár hogy tévednem kellett.
De engem az se zavarna ha csinálnának egy pc-s Horizon Zero Dawnt.
5.
5.
Matt8888
No man's sky feeling első bütésre (nekem), csak látványosabb, de majd látjuk a továbbiakban.
4.
4.
crytek
Fasza egy remek single player cucc után ami 'naggyá" tette őket only multi....... :(

Lassan írok a pápának szenteljen meg minden céget aki még képes single player játékot készíteni...
3.
3.
ZephyrDavid
Horizon Zero Dawn beütéssel.
2.
2.
kastorhun
#1: *ez is egy multiplayeres hülyeség.
1.
1.
kastorhun
Érdekelt is addig a játék amíg el nem olvastam azt hogy ez is multiplayer játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...