The Cycle: Frontier PC

Vadonatúj játékkal jelentkeznek a Spec Ops: The Line fejlesztői.

The Cycle: Frontier teszt

Űr Tarkov. Sokan ennyivel elintézik a Yager új játékát, és bár kétségtelen, hogy a The Cycle: Frontier le sem tudná tagadni, hogy a nagysikerű túlélős lövölde inspirálta, valójában jóval többről van itt szó, mint egy szolgai másolatról.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kezdetét veszi az E3 nélküli E3-időszak, azonban a bejelentésözön mellett is lesz mivel játszanunk. Lássuk a következő napok felhozatalát!

Dátumot, friss előzetest kapott a The Cycle: Frontier

A Spec Ops: The Line fejlesztői ezúttal egy izgalmas PvPvE-játékkal tesznek próbát. Júniusban kilép a korai hozzáférésből az Escape from Tarkovra emlékeztető The Cycle: Frontier.

Ezt mutatta a tavaszi Future Games Show

A két éve útjára indított Future Games Show idén is három adással jelentkezik, amelyek indie stúdiók és nagyobb kiadók játékait is bemutatják. A tavaszi műsort tegnap este tartottak, összegyűjtöttük, mi szerepelt rajta.

Hamarosan újra bétázik a The Cycle: Frontier

Újabb bétatesztre készül a Spec Ops: The Line alkotóinak különös PvPvE-játéka, a The Cycle: Frontier. Ha titeket is érdekel az Escape from Tarkov játékmenetére emlékeztető lövölde próbaköre, érdemes minél hamarabb regisztrálnotok.

Többségi tulajdonos lett a Yagerben a Tencent

A kínai Tencent még a tavalyi év elején vásárolta be magát a Spec Ops: The Line-t is jegyző Yager Developmentbe, mostanra pedig többségi tulajdonos lett a fejlesztőcégben.

Ezúttal a Yager Developmentbe fektetett a Tencent

Talán senki nem fog meglepődni azon, hogy újabb fejlesztőstúdió mögé vásárolta be magát a Tencent. A kínai óriásvállalat ezúttal a Spec Ops: The Line és a The Cycle fejlesztőjét, a Yagert nézte ki magának.

GC 2019: Korai hozzáférésű lett a The Cycle

Végre szintet lépett a tavaly bemutatott The Cycle, a Spec Ops: The Line-t fejlesztő Yager Development legújabb játéka, ami egy kifejezetten multiplayerre kihegyezett belső nézetes shooter lesz.

GDC 2019: Mozgásban a The Cycle

A Spec Ops: The Line fejlesztőcsapata egy különleges többjátékos shootert hoz kizárólag az Epic Games Store kirakatába. A The Cycle online világában a banditák és hatalmas szörnyek mellett ellenséges játékosokkal is összefuthatunk.

The Cycle - gameplay traileren a sci-fi FPS

Alfa játékmeneti előzetest kapott a Spec Ops: The Line alkotóinak új játéka, melyben különféle megbízatásokat kell végrehajtanunk a Fortuna III nevű bolygón, mielőtt még a halálos viharok lecsaphatnának karakterünkre.