Feltámad a Buffy, a vámpírok réme

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 21.
  • Cooltúra
Link másolása
A Comic-Conon hivatalosan is megerősítést nyert, hogy valóban visszatér a Buffy, a vámpírok réme, igaz, egészen más formában, ahogy arra számítani lehetett. A projekt ugyanis egy teljes reboot lesz, így a régi szereplők nélkül készülhet el.

A The Hollywood Reporter jelentette, hogy a 20th Century Fox Television nemrég leszerződtette Monica Owusu-Breent, aki nemcsak írója lesz a Buffy, a vámpírok réme-rebootnak, de showrunnerként is ő lesz a felelős a teljes projektért. Természetesen Joss Whedon sem marad  távol, ő kreatív producerként veszi ki a szerepét a tévésorozat visszatéréséből, amiben úgy néz ki, a régi szereplőknek, így Sarah Michelle Gellarnek sem jut szerep. A főszerepet állítólag egy fekete színésznő kapja majd.

A készítők ígérete szerint nagyon változatos lesz az új évad, ami több szempontból is igyekszik majd lekövetni napjaink modern világát, annak problémáit - tulajdonképpen annak egyfajta metaforikus leképezése lesz.

7.
7.
Juha
#3: Nem vámpír, hanem pont vámpírvadász, de mindegy :-)
Voltak benne (főleg a spinoff Angel-ben) olyan poénok, hogy jót mosolyogtam, ez ilyen vasárnap délutáni sorozat, annak viszont jó volt. De ha rebootolják, mint anno a Knight Ridert, akkor szerintem is bukó. Pár éve még vámpíroktól hemzsegett a média, később a zombiktól, most sztem a fekete-fehér-(neme?)-igen-nem-ről, lehet ez is eltalálja a szegmensét.
4.
4.
mephi
Ennyire nincs ötlet, hogy egy ilyen sorozatot kell rebootolni? Engem a bőrszín ebben a kérdésben totál hidegen hagy, ahogy majd ez a filmsorozat is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...